Χριστίνα Πολίτη Σου Κου Family: Πρεμιέρα χωρίς τη σύντροφο του Σπυρόπουλου

LIFESTYLE

Χριστίνα Πολίτη Σου Κου Family: Πρεμιέρα χωρίς τη σύντροφο του Σπυρόπουλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χριστίνα Πολίτη Σου Κου Family: Το "Σου Κου Family έκανε πρεμιέρα με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη αλλά χωρίς τη Χριστίνα Πολίτη.

30.01.2021 | 17:20

Το “Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη να υποδέχονται την παρέα τους στον καναπέ της εκπομπής, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την Μαρία Αντωνά, ενώ η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ειδική αναφορά στην απουσία της Χριστίνας Πολίτη από το πλατό. Η γνωστή κοσμικογράφος και σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πολλές ηθοποιούς, αποφάσισε να μην είναι αυτό το διάστημα στην παρέα του ζεύγους Βαρθακούρη.

Η γνωστή κοσμικογράφος θα απουσιάζει το πρώτο διάστημα από τη νέα εκπομπή “εξαιτίας ενός προσωπικού της θέματος”, τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη, “και συγκεκριμένα της όλης διάστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες το θέμα που αφορά στον σύντροφο της, Κώστα Σπυρόπουλο”.

Χριστίνα Πολίτη: Η ανάρτηση που εξαφανίστηκε

Η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου που κατηγορείται επωνύμως από ηθοποιούς ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, έκανε μια ανάρτηση πριν ακόμα ξεσπάσει θύελλα με τις καταγγελίες να αυξάνονται και εκτός αυτής που υπογράφουν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη, και η Λουκία Μιχαλά. Στην ανάρτησή τους οι τρεις ηθοποιοί αναφέρουν τη δυσάρεστη εμπειρία τους ενώ κάτω από το συγκεκριμένο ποστ στο Instagram, ολοένα και περισσότερες κοπέλες σχολιάζουν ότι και οι ίδιες έχουν πέσει θύματα ή έχουν κακή ανάμνηση από τη συνεργασία τους με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Εμφανώς εκνευρισμένη η Χριστίνα Πολίτη και προφανώς ανέτοιμη να αντιμετωπίσει το τσουνάμι των καταγγελιών έγραψε ένα υβριστικό ποστ. Λίγο αργότερα ο Κώστας Σπυρόπουλος ζήτησε συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη που μίλησε για δικαιοσύνη γραμμένη με κεφαλαία γράμματα.

Η ανάρτηση εξαφανίστηκε λίγο αργότερα.

Η Χριστίνα Πολίτη έχει δύο γιους, έναν 14χρονο που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη και έναν 28χρονο από τον γάμο με τον David Ishag. Όσο για τρίτο παιδί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη “Ευτυχώς δεν θέλει παιδί. Τα παιδιά μου τα έκανα με φυσικό τρόπο σε μια άλλη ηλικία. Τώρα δεν είμαι για να γίνω μαμά αλλά για να γίνω γιαγιά” σχολίασε.

Χριστίνα Πολίτη: Η απάντηση σε μια follower

“Η cosmopoliti μόλις απενεργοποίησε τα σχόλια. Όσο για σένα ότι και να πω είναι λίγο. Κρίμα, γιατί ήσουν από τους αγαπημένους μου” έγραψε μια ακόλουθος της Χριστίνας Πολίτη με τη σύντροφο του Κώστα Σπυρόπουλου να απαντά:

“Κάνε λίγο υπομονή κορίτσι μου. Δεν θέλω τα παιδιά μου να διαβάζουν σχόλια τέτοια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Πολίτη.

Η “συγγνώμη” του Κώστα Σπυρόπουλου

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Κώστας Σπυρόπουλος στις καταγγελίες. Ο ποινικολόγος Αλέξης Στεφανάκης σύζυγος της ενδυματολόγου Ντένης Βαχλιώτη μίλησε για λογαριασμό του πελάτη του γράφοντας: “Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο “θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα”.

Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα “θύματα” και αποστροφής προς το φερόμενο “θύτη”. Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότηταςκαι με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος”.

Exit mobile version