Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας μωρό: Το συγκινητικό δώρο από τη Δανάη Μπάρκα
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας μωρό: Το συγκινητικό δώρο από τη Δανάη Μπάρκα

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας μωρό: Μια πολύ γλυκιά έκπληξη περίμενε την Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Πέμπτης.

Μια πολύ γλυκιά έκπληξη περίμενε την Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχει εδώ και έναν περίπου μήνα υποδεχθεί στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τον γιο της με τον Βασίλη Κικίλια. Έτσι, ο χρόνος της είναι πια αφιερωμένος κατά κύριο λόγο στον “Κικίλια Junior”, αναρτώντας σπάνια φωτογραφίες στα social media.

Πριν λίγες ώρες όμως έκανε μια εξαίρεση χάρη στο όμορφο δώρο που έλαβε από τη Δανάη Μπάρκα, την οποία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια από τα stories της. Ποιο ήταν το δώρο; Μερικά πολύ όμορφα λουλούδια που η παρουσιάστρια και ηθοποιός αποφάσισε να στείλει στη φίλη της με αφορμή την πρόσφατη γέννα της.

“Όμορφα σαν εσένα” έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στα stories της στο Instagram, με την 28χρονη να απαντά “Σ’αγαπώ Τζενάκι”.

Δανάη Μπάρκα λουλούδια

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας μωρό: Τι όνομα θα του δώσουν

Έναν μήνα ζωής έκλεισε ο γιος που απέκτησαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλια, που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο Κικίλιας junior χαίρει άκρας υγείας και πλέον το ζητούμενο είναι το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στον γιο του. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» το όνομα έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν στο ΟΚ! ότι «το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο». Είναι άλλωστε το νησί που η Τζένη λατρεύει όσο ο,τιδήποτε στον κόσμο και καταφεύγει εκεί όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και όποτε της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της.

Κικίλιας Μπαλατσινού
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις