Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης Thank You Next: Η επική ανάρτηση του τραγουδιστή
LIFESTYLE

Τσαλίκης Thank You Next: Η επική ανάρτηση του τραγουδιστή

Τσαλίκης Thank You Next: Το δικό του «Thank You Next» μοιράστηκε στην ομώνυμη δημοφιλή σελίδα του Facebook ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Το δικό του «Thank You Next» μοιράστηκε στην ομώνυμη δημοφιλή σελίδα του Facebook ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, γνωστός για το χιούμορ του, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στην αρχή της καριέρας του, όταν και βρέθηκε σε εταιρεία παραγωγής. Εκεί, γνώρισε μια κοπέλα η οποία του ζήτησε το τηλέφωνό του και άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα. Η κατάληξη του TYN του Γιώργου Τσαλίκη σπαρταριστή. Υπενθυμίζεται ότι τη δική της ιστορίας στην σελίδα είχε γράψει και η Ναταλία Γερμανού.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το “Με χαλάει”. Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο.

Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει “Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!” Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. “Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;” Και μου απαντάει: “Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη”. Παγώνω. “Τον ποιον;” ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: “Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!” ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση…τόσα δειλινά!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τσαλίκης ΤΥΝ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις