Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νηπιαγωγός Χαλκίδα – κοριτσάκι: Βίντεο σοκ, η Κεραμέως ζήτησε ΕΔΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Νηπιαγωγός Χαλκίδα – κοριτσάκι: Βίντεο σοκ, η Κεραμέως ζήτησε ΕΔΕ

Νηπιαγωγός Χαλκίδα - κοριτσάκι: Την αντίδραση της Υπουργού Παιδείας προκάλεσαν οι καταγγελίες για καψόνι σε 4χρονη σε νηπιαγωγείο στη Χαλκίδα

Ένορκη διοικητική εξέταση ζήτησε η Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας όπου δασκάλα άφησε τετράχρονο κορίτσι στο κρύο για… παραδειγματισμό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η δασκάλα σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας τιμώρησε τετράχρονο κορίτσι βγάζοντάς το εκτός αίθουσας και αφήνοντάς το στην παγωνιά – μόλις τεσσάρων ετών! -μέχρι να ζητήσει συγγνώμη. Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιδάκι κλαίει αλλά η νηπιαγωγός αρνείται να το βάλει ξανά στην τάξη παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας», σημειώνει η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Νηπιαγωγός Χαλκίδα: Τι απαντάει για το συμβάν

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η νηπιαγωγός  του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, παραδέχτηκε πως φέρθηκε «υπερβολικά», αλλά ήθελε να προστατέψει τα άλλα παιδιά.

«Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει.

«Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει. Ανέφερε δε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει «εκδικητική» συμπεριφορά εναντίον της.

Δείτε ακόμη
Κεραμέως: Τι θα ισχύσει για Γυμνάσια, Λύκεια και φροντιστήρια
Τριάντα αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη – Οργή στην Άγκυρα
Συγκλονίζει ο πατέρας της 9χρονης που υπέστη αλλεργικό σοκ
Τούντας και Σαρηγιάννης: Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων και νεκρών
Ο Ζάπας απαντά στις καταγγελίες: Δεν απαγορεύεται να ζητούν γυμνό οι σκηνοθέτες
Χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος ναρκωτικών – Πάνω από 300 κιλά κοκαΐνης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις