Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Έρχεται σήμερα και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Κένι Λαλά»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Έρχεται σήμερα και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Κένι Λαλά»

Ολυμπιακός: Ο Κένι Λαλά όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μετρά αντίστροφα με τις ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να ενισχυθούν. Ο Ολυμπιακός κάνει κάποιες τελευταίες κινήσεις για να συνεχίσει το ίδιο καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο κυρίως και στην Ευρώπη.

Μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο, ο Ολυμπιακός κλείνει και τρίτο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο. Ο Κένι Λαλά όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει 2,5+1 χρόνια στον Ολυμπιακό, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ που έχει συμβόλαιο με την Στρασμπούργκ ως το καλοκαίρι βρισκόταν στο στόχαστρο της Μαρσέιγ και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σε περίπτωση που ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για την παραχώρηση είτε του Ραφίνια είτε του Ντρέγκερ.

Πρόκειται για έναν πολύ επιθετικό οπισθοφύλακα, με εξαιρετικά ανεβάσματα, πολύ καλά στημένα (εκτελεί φάουλ και πέναλτι) και συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Λαλά έχει φέτος 19 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά μετρά 240 εμφανίσεις στη Ligue 1 με 16 γκολ και 21 ασίστ. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Γαλλίας αγωνιζόμενος από το 2017 στην ομάδα του Στρασβούργου και νωρίτερα σε Βαλανσιέν και Λανς. Το όνομα του Κένι Λαλά ακουγόταν ηχηρά ως η πιθανή λύση της ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας, όμως η «Ένωση» διέψευσε γρήγορα όλα τα σενάρια!

Λαλά Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις