Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Μεγάλος Λεβαδειακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: Μεγάλος Λεβαδειακός

Σούπερ Λιγκ 2 - 5η αγωνιστική: Με εμφάνιση για Σούπερ Λιγκ πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα, 3-1 την γηπεδούχο τοπική ομάδα - Ανιαρό 0-0 στην Ξάνθη 

Σούπερ Λιγκ 25η αγωνιστική: Με σπουδαίο διπλό έφυγε από τα Τρίκαλα ο Λεβαδειακός. Επιβλήθηκε 3-1 του ΑΟΤ και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία μετά από 5 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι με τον Νίκα στο 34’, αλλά στην επιστροφή ο Παπαγεωργίου προσπάθησε να διώξει και έβαλε αυτογκόλ για το 0-1, Στο 40 ο Λεβαδειακός έφτασε μια ανάσα από το 0-2, αλλά ο Τζιώρας είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Το ημίχρονο όμως το είχε το δεύτερο γκολ, αφού ο Τζιώρας πήρε …ρεβάνς στο 45’ και από ασίστ του Συμελίδη σκόραρε για το 0-2.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν αποφασισμένα να κάνουν τα πάντα για το αποτέλεσμα. Και στο 51’ μείωσαν σε 1-2 με σκόρερ τον Αλμπάνη, με σουτ από το ύψος της περιοχής έπειτα από λάθος του Γκέκα. Ο Λεβαδειακός, όμως, αμέσως απάντησε, έχασε μια ευκαιρία με τον Βήχο που δεν νίκησε στο τετ-α-τετ τον Γκάρα. Και στο 72’΄ο Νίλι δεν άφησε περιθώρια στον γκολκίπερ του ΑΟΤ, με τρομερό σουτ καθάρισε το ματς 3-1.

ανιαρο 0-0 στα πηγαδια

Σούπερ Λιγκ 2 – 5η αγωνιστική: “Κουλούρια” στα Πηγάδια

Στο γήπεδο των Πηγαδίων η Ξάνθη παραχώρησε ισοπαλία στα Χανιά 0-0. Σε ένα μετριότατο παιχνίδι χωρίς καθαρές φάσεις για γκολ εκατέρωθεν. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 90’ αγώνα συν τις όποιες καθυστερήσεις, η μόνη σοβαρά ενδιαφέρουσα φάση για γκολ ήταν από μια προσπάθεια του Καμαρά! 

5η αγωνιστικη της super league 2

Δείτε ακόμη: 

Ανατροπή στην Τρίπολη, ο Αστέρας 2-1 τον Αρη
Κέρδισε Μπεν Χατίρα, όχι τον Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ
Στο Λονδίνο για διπλό “επαφής” με τη Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις