Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie A: Πρεμιέρα β΄ γύρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie A: Πρεμιέρα β΄ γύρου

Ιταλία - Serie A: Στην Μπολόνια δοκιμάζεται η Μίλαν, με την Μπενεβέντο εντός η Ιντερ - Στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια η Γιουβέντους

Ιταλία Serie A: Στην Μπολόνια ανοιγει η αυλαία της αγωνιστικής και του δεύτερου γύρου στο Καμπιονάτο. Εκεί η τοπική ομάδα υποδέχεται την πρωτοπόρο πρωταθλήτρια χειμώνα Μίλαν. Ένα παιχνίδι στο οποίο απ’ ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το εξής. Ο κόουτς της Μίλαν, o Πιόλι, καθόταν παλιότερα στον πάγκο της Μπολόνια. Και ομόλογός του στους ροσομπλού, ο Μιχαήλοβιτς, καθόταν παλιότερα στον πάγκο των ροσονέρι! Από την ειδησεογραφία των δύο ομάδων ξεχωρίζει η πληθώρα απουσιών στην Μίλαν. Μεταξύ των πόντων ο μεσοεπιθετικός Τσαλχανογλου και ο ηγέτης της άμυνας Κιάερ.

Η έτερη ομάδα του Μιλάνου, η οποία είναι και διώκτης της Μίλαν στην κορυφή, η Ιντερ, υποδέχεται την Μπενεβέντο. Με την ψυχολογία στο ζενίθ οι νερατζουρι που απέκλεισαν την Ιντερ στο κύπελλο σε επική μάχη στο Μεάτσα μεσοβδόμαδα. Σοβαρά προβλήματα δνε έχουν προκύχει. Στην αντίπερα όχθη, για την Μπενεβέντο υπάρχουν δυο τρεις γνώριμες απουσίες, οι οποίες όμως δεν αλλάζουν την αγωνιστική φυσιογνωμία της ομάδας.

γκολ ο Λουκακου

Ιταλία – Serie A: Στη Γένοβα

Στο ματς που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το αποψινό πρόγραμμα η Γιουβέντους δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Σαμπντόρια. Η “Βέκια Σινιόρα” πέρασε περίπατο στο κύπελλο κόντρα στη Σπαλ και μπαίνει στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία και σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ. Πάρω πρόβλημα πέραν του μόνιμου από κοντά Ντιμπάλα, δεν προκύπτει. Στο στάδιο της Σαμπντόρια έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα μετά το διπλό στην Πάρμα. Μολαταύτα η διάκριση και ευρωπαϊκό εισιτήριο απέχουν πολύ και δεν μπορούν να αποτελούν σοβαρό στόχο για τους Γενοβέζους φέτος.

ανετα η Γιουβεντους

Δείτε ακόμη: 

«Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε
Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις