Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – μπουντεσλίγκα: Μάχες τετράδας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – μπουντεσλίγκα: Μάχες τετράδας!

Γερμανία - μπουντεσλίγκα: Εξάποντο τετράδας για Λειψία και Λεβερκούζεν - Με Χόφενχαϊμ η Μπάγερν, στο Βερολίνο με Ουνιόν η Γκλάντμπαχ

Γερμανία – μπουντεσλίγκα: Με την άνετη νίκη 2-0 της Στουτγκάρδης επί της Μάιντζ άνοιξε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Πρόγραμμα το οποίο συνεχίζεται απόψε με έξι αναμετρήσεις. Στην σπουδαιότερη εξ’αυτών στις 19.30 η Λειψία υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αμφότερες προέρχονται από ήττες οι οποίες έδωσαν την ευκαιρία στην Μπάγερν να αποσπαστεί στο +7 και να αγκαλιάσει από Γενάρη μήνα τον τίτλο. Απόψε η Λειψία παίζει ουσιαστικά την τελευταία της ευκαιρία να ακολουθήσει τους Βαυαρούς στην κούρσα προς το νήμα. Ενώ πάντα μένετε η μάχη της τετράδας, αφού εκτός των δύο αποψινών αντιπάλων σε απόσταση το πολύ 3 πόντων βρίσκονται Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, Αϊντραχτ και Ντόρτμουντ!

Ακριβώς ένα πόντο πίσω από την τετράδα που διεκδικεί τις 3/4 θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται η Ουνιόν Βερολίνου. Η οποία υποδέχεται την Γκλάντμπαχ σε ένα κλασικό εξάποντο με φόντο τις θέσεις 2-6. Την ίδια ώρα η Ντόρντμουντ έχει φαινομενικά εύκολο το έργο αφού υποδέχεται την μάλλον αδιάφορη Άουγκσμπουργκ. Η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε φρένο στην καθοδική της πορεία και τις τρεις σερί ήττες με νίκη 2-12 επί της Ουνιόν.

φάση από το Ουνιόν-Ντόρτμουντ

Γερμανία – μπουντεσλίγκα: Η Μπάγερν και οι άλλοι

Στα άλλα ματς του αποψινού προγράμματος, ξεχωρίζει το παιχνίδι της Μπάγερν κοντά στην Χοφενχάιμ εντός έδρας. Προφανής φαβορί φυσικά οι πρωταθλητές Γερμανίας που θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στο σερί νικών τους και να παραμείνουν μόνη πρώτη στο + 7 τουλάχιστον από το επόμενο κλαμπ που τους καταδιώκει. Στην Φρανκφούρτη η αδράχτι υποδέχεται την Χέρτα και με νίκη θα μείνει γερά στο κόλπο για την τετράδα του τσάμπιονς λιγκ. Τη στιγμή που η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται σε κάκιστο αγωνιστικό μομέντουμ και αγωνία για βαθμούς που θα την απομακρύνουν από την τριάδα που παλεύει για την κατηγορία. Την Βρέμη τέλος η Βέρντερ θα υποδεχτεί την ουραγό Σάλκε, η οποία είναι ήδη με το ένα πόδι στην Τσβάιτελιγκα!

μεγάλη νίκη η Βέρντερ

Δείτε ακόμη: 

«Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε
Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις