Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Μάθε να τα “διαβάζεις”
PLUS

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Μάθε να τα “διαβάζεις”

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να προσεγγίζει αυτόν που τον ενδιαφέρει, έτσι δεν θα πρέπει να κολλάμε στο τι έχουμε συνηθίσει αλλά στον χαρακτήρα του άλλου.

Κάθε φορά που μας ενδιαφέρει ένα άτομο σκεφτόμαστε αν έχει εκφράσει κάποιο «ενδιαφέρον» ή πως να εκφράσουμε εμείς. Δεν είναι ξεκάθαρος πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται κάποιος και μας κάνει να υπεραναλύουμε τις καταστάσεις. Δεν έχουμε όμως στο νου μας το ζώδιο του. Αυτό το άτομο που μας ενδιαφέρει μπορεί να μην εκδηλώνει ξεκάθαρα την στάση του απέναντί μας. Όποτε συμβαίνει αυτό, βρισκόμαστε στην αμήχανη θέση να μαντεύουμε τι εννοεί ή και να μην ξέρουμε πως να συμπεριφερθούμε. Αυτά παθαίνει κανείς αν επιλέγει άτομο λιγομίλητο και με μετρημένες κινήσεις. Όχι, δεν έχει πιει το αμίλητο νερό και δεν έχει μείνει στήλη άλατος. Ο χαρακτήρας του ζωδίου του πολύ απλώς είναι τέτοιος.

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να εκδηλώνεται και να φλερτάρει. Ακόμα και εκείνα τα ζώδια, που δεν «το έχουν» και τόσο με το θέμα φλερτ, αν ασχοληθούν μπορεί να φανούν πολύ πειστικά. Έτσι, λοιπόν, αν μας ενδιαφέρει κάποιος ένα από τα πρώτα πράγματα, που πρέπει να κάνουμε είναι να μελετήσουμε το ζώδιό του. Επομένως, όσα διφορούμενα νοήματα και να «πετάξει» ο άλλος, εμείς θα είμαστε ήδη ένα βήμα μπροστά. Φυσικά και δεν θα μπορούμε να τα «πιάσουμε» όλα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε που στεκόμαστε. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους κάθε ζώδιο εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ζευγάρι μέσα στις μαργαρίτες

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Κριός

Ο Κριός είναι από την φύση του μάλλον εκδηλωτικός. Αν, όμως, δεν έχει εκφραστεί ακόμα, αυτό δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Έχει ερωτευτεί δυνατά και «κομπλάρει». Μπορεί κανείς να το παρατηρήσει από τις έντονες κινήσεις του και τον τρόπο που τον κοιτάει. Όταν του δώσουμε το έναυσμα, εννοείται πως θα έρθει να μας τα πει και πολύ ωραία κιόλας.

Αγκαλιά με γέλια

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Ταύρος

Ο Ταύρος δεν θα φέρει ποτέ το άτομο, που φλερτάρει σε δύσκολη θέση. Είναι εκ φύσεως καλοζωιστής και του αρέσει να τραβάει τα βλέμματα. Έτσι, θα προσπαθήσει να μας εντυπωσιάσει με τις όμορφες πράξεις του. Θα μας αφήσει στην εξώπορτα του σπιτιού μας, θα μας ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου κ.α.

Ζευγάρι φιλί στο κούτελο

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Δίδυμος

Ο Δίδυμος αν και είναι το παράδειγμα προς αποφυγή του ζωδιακού κύκλου, ίσως και αδίκως, αν ερωτευτεί χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του. Όταν, λοιπόν, τον ενδιαφέρει κάποιος σταματάει να είναι πολυλογάς και κλείνεται στο καβούκι του μέχρι να τον κατακτήσει. Σε περίπτωση που δεν έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου του, το πόρισμα είναι ένα. Είναι ερωτευμένος.

Ραντεβού

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο πιο ρομαντικός από τα ζώδια. Πολλές φορές τόσο πολύ, που φαίνεται παράξενο στους άλλους. Αν, όμως, αρχίσει και μιλάει για την οικογένειά του και τις διακοπές, που θα πάει το καλοκαίρι, αυτό σημαίνει ότι μας θέλει μέρος των πλάνων του. Δεν θα πρέπει να τρομοκρατηθούμε, όταν θα αρχίσει να μιλάει για το πόσα παιδιά θέλει, αυτό σημαίνει ότι βλέπει μέλλον. Στην τελική δεν υπογράφουμε και κανένα συμβόλαιο.

Ραντεβού με θέα

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Λέων

Όταν ο Λέων χάσει τον κυνισμό του, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτόν. Επάξια έχει αποκτήσει τα πρωτεία στην σνομπ συμπεριφορά, οπότε όταν πέσει το προσωπείο αυτό και είναι πιο ντροπαλός κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι ενδιαφέρεται… πολύ.

Ζευγάρι γυναίκα φιλί στο κούτελο

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα επικριτικός στην καθημερινότητά του. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αν ερωτευτεί, αλλά ο τρόπος που το κάνει θα υποστεί στροφή 180 μοιρών. Θα ψάξει να βρει κάθε δυνατή ευκαιρία, ώστε να κριτικάρει τις κινήσεις μας, τα ρούχα μας και το μακιγιάζ μας. Δεν το θέλει, πάει και τελείωσε, σίγουρα όμως θα εκφραστεί όσο πιο γλυκά μπορεί.

Ζευγάρι στην παραλία

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θα προσπαθήσει με πράξεις να μας πείσει να βγούμε μαζί του. Έχει, όμως, μια ενδιαφέρουσα τακτική στα λόγια. Θέλει να ισορροπεί τα κομπλιμέντα του. Φράσεις όπως «Είσαι όμορφη αλλά έξυπνη» είναι το δόλωμά του. Σίγουρα θα μας πείσει με αυτόν τον τρόπο.

Φιλί στο μάγουλο

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Σκορπιός

Σίγουρα ένας Σκορπιός θα επικεντρωθεί στην διαφήμιση του εαυτού του. Ο ερωτισμός, η χαλαρότητά του και οι χαριτωμένες κινήσεις του είναι ξακουστές. Δεν θα πει πολλά λόγια επομένως, θα σε παρασύρει ο ερωτισμός του και οι κινήσεις του. Ο ερωτισμός του όχι μόνο θα τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά θα ρίξει κάποιο κατευθείαν στην παγίδα του.

Αγίου Βαλεντίνου ζευγάρι

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Τοξότης

Είναι ο πιο κλειστός χαρακτήρας του ζωδιακού κύκλου. Αν ενδιαφέρεται για κάποιον θα ανοίξει συζήτηση μαζί του, τέλος. Δεν θα κάνει τίποτα άλλο θα περιμένει να πάρει πάσα από εμάς για να ανταποδώσει. Μπορεί να ακούγεται γενικό, αλλά έτσι είναι. Σε περίπτωση, που δεν ενδιαφέρεται για κάποιον, εξαφανίζεται. Γίνεται αόρατος και δεν χαρίζει τίποτα.

Ραντεβού για καφέ

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος προβάλλεται συνεχώς. Αν θέλει να σε προσεγγίσει και να σε «κορτάρει» θα σου δείξει το αμάξι, το ρολόι ή τα νέα του ρούχα. Ίσως, αν πέσουμε σε βαριά περίπτωση, να μας ενημερώσει για τον μισθό του. Αυτός είναι ή τον αγοράζουμε ή τον αφήνουμε.

Ζευγάρι με τζιν σε παγκάκι

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Υδροχόος

Ο Υδροχόος γίνεται  παιδί όταν ερωτεύεται. Μπορεί να πει μια χαζή απρέπεια ή να σε πειράξει για τα μαλλιά σου, ή να κάνει ένα ίσως να είναι και λίγο αγενές. Αν ήταν παιδί, θα σε κλώτσαγε στο καλάμι και θα έτρεχε στο προαύλιο. Αλλά τί να κάνεις; Σε αυτή την ζωή κανείς δεν είναι τέλειος.

Ραντεβού σε καρουζέλ

Πώς δείχνουν τα ζώδια ότι ενδιαφέρονται: Ιχθείς

Το λατρεμένο ψαράκι θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του. Μιας και είναι αποκλειστικά αφιερωμένος εκεί. Θα μας μιλήσει για τα αμέτρητα χόμπι του, θα βρει όμορφες λέξεις για να σου περιγράψει τα πιο ασήμαντα πράγματα ή τα πιο σημαντικά. Αφού βρήκε τρόπο να βγει απ’ το «νερό» του για να μας προσεγγίσει, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται και θέλει να μας βάλει στην ζωή του. Ας έχουμε στον νου μας, όμως, ότι μιλάει πολύ!

Ραντεβού πυροτεχνήματα

Δείτε ακόμη:

Αυτό είναι το μυστικό της νεότητας των λουλουδιών μας!
Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Παρασκευή σου;
Αυτό είναι το γυναικείο χαρακτηριστικό που απωθεί το 90% των ανδρών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις