Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Θεωνά – Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με τον Ρήγο
LIFESTYLE

Τζένη Θεωνά – Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με τον Ρήγο

Τζένη Θεωνά - Αρναούτογλου: Η ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Θεωνά βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''The 2night Show''.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Θεωνά βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night Show” και μίλησε για το πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία, καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια». Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς χτύπησε το πόδι της στη μηχανή του Δήμου Αναστασιάδη και δήλωσε πως θα ήθελε μελλοντικά να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση.

«Ήμουν συνοδηγός στη μηχανή του Δήμου και χτύπησα το πόδι μου λίγο πριν φύγει το 2020» αποκάλυψε η ίδια. Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε ότι είναι αφοσιωμένη στον γιο της, Αρίωνα. «Για μένα είναι η ζωή μου. Ξέρει ότι η μαμά είναι πάντα εδώ. Έχω ένα ημερολόγιο που γράφω τα λογάκια που λέει ο γιος μας. Ο Δήμος είναι δημιουργικός, αλλά μόνο στο στούντιο λόγω καραντίνας. Του λείπεi το live. Γράφει συνέχεια τραγούδια. Είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δεν μου έχει αφιερώσει, όμως, κανένα τραγούδι».

Τζένη Θεωνά: Τα εφηβικά χρόνια

Ο παρουσιαστής την ρώτησε πως ήταν σαν έφηβη. «Ήμουν καλή μαθήτρια, καθόλου “θηλυκό”, ήμουν “το φυτό”» απάντησε η πρωταγωνίστρια της σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια, εξηγώντας ότι πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι περνούσε η μπογιά της.

«Θυμάσαι πότε έκλαψε για πρώτη φορά κάποιο αγόρι για σένα;» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Δεν θυμάμαι να προκάλεσα ποτέ κλαθμό και οδυρμό» απάντησε η ηθοποιός, προκαλώντας την έκπληξη του παρουσιαστή.

Τζένη Θεωνά: Η παρεξήγηση με τον Ρήγο

Η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε την παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. «Είναι ένας σκηνοθέτης που έχει ένα βιτριολικό χιούμορ και είπα σε μια συνέντευξη ότι έχω δεχτεί μπούλινγκ, αλλά το έλεγα ως αστείο. Ο Κωνσταντίνος φροντίζει όσο λίγοι τους ηθοποιούς του» δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις