Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στανίση – Αρναούτογλου: Η ερωτική της ζωή και το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι
LIFESTYLE

Στανίση – Αρναούτογλου: Η ερωτική της ζωή και το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι

Στανίση - Αρναούτογλου: Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για την ερωτική της ζωή, το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι αλλά περιέγραψε και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Ζαμπέτα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night show” και μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι, την ερωτική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Στανίση – Ζαμπέτας: Το άγνωστο περιστατικό

«Ήταν τα καμαρίνια μας απέναντι κι εγώ είχα στο δικό μου μακιγιέρ, κομμωτές κι όλοι κάπνιζαν. Αυτός είχε ένα καμαρίνι απέναντι με ανοιχτή πόρτα και δεν είχε σχεδόν τίποτα. Ούτε τηλεοράσεις, ούτε τηλέφωνο που το ξήλωσε. Μπαίνει μέσα στο καμαρίνι και τους βάζει ένα χέρι και φώναζε έξω όλοι γιατί εγώ ήμουν μπαφιασμένη μέσα στα τσιγάρα. Τους πέταξε όλους έξω. Με αγαπούσε πολύ και με πρόσεχε» είπε η ίδια.

Στανίση: Οι ιστορίες από τα καμαρίνια

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στανίση περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα καμαρίνια και αναφέρθηκε σε έρωτες, αγάπες, φιλίες, αλλά και στη μοναξιά που έγινε τελικά μοιραία επιλογή. «Έχει συμβεί να με πολιορκεί πελάτης και να με κάνει να ερωτευτώ. Κακό αυτό γιατί μέσα από τη δουλειά δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Λόγω της δουλειάς μου μπορεί κάποιος να μην είναι μαζί μου. Δε μπορεί να με καταλάβει. Αυτό που δεν αντέχω είναι ο ανταγωνισμός στη σχέση. Γι’ αυτό δε πέρασα καλά στα ερωτικά μου. Κόντρα μεγάλη και ζήλεια. Να μιλάω με το μπουζούκι μου και να λες ότι τον έχω γκόμενο; Την έχω ζήσει τη ζωή την έχω καταλάβει για αυτό και είμαι μόνη. Κανείς δε θέλει να είναι μόνος του, αλλά αν είναι να είμαι έτσι καλύτερα μόνη μου. Αλλά τώρα είναι και αργά. Τι να με κάνει εμένα; Όχι, είμαι στο όχι. Φλερτ υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί» τόνισε.

Στανίση: Οι μεγάλες συνεργασίες

Επίσης, η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις μεγάλες συνεργασίες που μετρά μέχρι σήμερα αφού έχει καταφέρει να δουλέψει με τις σπουδαιότερες φωνές της χώρας μας. «Ο Δημήτρης Μητροπάνος άφησε μεγάλο έργο. Απλό καθημερινός άνθρωπος, όλοι οι παλιοί έτσι ήταν. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια από τις καλύτερες συνεργασίες, δε θα την ξεχάσω ποτέ, δίπλα του κάποιος μπορεί να μάθει πολλά. Θα κάνει πιο πολλές πρόβες παρά μεροκάματα. Ο Μανώλης Μητσιάς, πολύ καλό παιδί, συνεργάσιμος πολύ. Δεν λέω ότι τώρα τα παιδιά είναι κάπως, αλλά ασχολούνται με το ποιος θα πει ένα τραγούδι παραπάνω ποιος θα κάτσει που. Ο Ζαμπέτας έκανε πολιτική.

Η Δούκισσα ήταν πολύ σοφή, η Διαμάντη ήταν έξω καρδιά. Πήγαινες στο μαγαζί και έλεγες θα πάω και θα γελάσω. Τώρα αν έχεις μια φωνή μέτρια, μπορείς να κάνεις καριέρα, τότε ήταν απαραίτητο να έχεις φωνή. Έχουν αλλάξει και τα ακούσματα, έχουν αλλάξει όλα» δήλωσε, αρχικά, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Έχω συνεργαστεί με τον Ρουβά όταν ήταν μικρός, πριν ακόμα γίνει γνωστό το παιδί, ήταν 23 χρονών το παιδί. Με τον Μαζωνάκη έχω συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία. Είναι καλοί τραγουδιστές, και με τον Βέρτη θα συνεργαζόμουν και με τον Ρέμο. Αυτοί έχουν καθιερωθεί πλέον».

Στανίση: Το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι

Τέλος, η Κατερίνα Στανίση απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή αν σκέφτεται κάποια στιγμή να αποσυρθεί από το τραγούδι. «Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη δύναμη για να πεις ότι σταματάς γιατί η φωνή σου είναι το καμάρι σου. Για να το επιλέξει όμως κάποιος, θα υπάρχει λόγος. Αν ένιωθα ότι θέλω να σταματήσω θα το έκανα, αλλά δε νιώθω έτσι. Είμαι ταύρος εν υαλοπωλείο. Περιμένω να βγω και να τραγουδήσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις