Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Σπυρόπουλος παρενόχληση: Ο Δημήτρης Σταρόβας για τις καταγγελίες
LIFESTYLE

Κώστας Σπυρόπουλος παρενόχληση: Ο Δημήτρης Σταρόβας για τις καταγγελίες

Κώστας Σπυρόπουλος παρενόχληση: Ο Δημήτρης Σταρόβας, φίλος με τον Κώστα Σπυρόπουλο και συνεργάτης του θεατρικά επί χρόνια, κατέθεσε μια… διαφορετική άποψη για το θέμα των καταγγελιών.

Τρεις γυναίκες ηθοποιοί, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, καταγγέλλουν δημόσια τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση, με κοινή τους ανακοίνωση. Ο Δημήτρης Σταρόβας, φίλος με τον Κώστα Σπυρόπουλο και συνεργάτης του θεατρικά επί χρόνια, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, κατέθεσε μια… διαφορετική άποψη για το θέμα των καταγγελιών. “Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα”, ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας και στη συνέχεια.

“Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλα. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο”.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας, αφού σημείωσε πως “Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ”, δήλωσε το εξής: “Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω”.

Κώστας Σπυρόπουλος: Λύγισε η Μουμούρη

Με τρεμάμενη φωνή και με έκδηλη τη συγκίνησή της, η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up μετά την καταγγελία της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα». Η ηθοποιός έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση-καταγγελία της Τζένης Μπότση κι έγραψε χαρακτηριστικά: «20 χρόνια το περίμενα. Να βρει η φίλη μου το σθένος».

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω… Εκμεταλλεύομαι τον χρόνο σας να πω ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, να βρει την κατάλληλη στιγμή γι’ αυτήν να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό. Ο χώρος μας είναι ένας πολύ ωραίος χώρος, οικογενειακός, το θέατρο είναι δύσκολη δουλειά. (…) Φυσικά μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη. Και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κορίτσια. Αυτά τα τρία κορίτσια πήρανε τη δύναμη να το πουν αυτή τη στιγμή. Δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμένα, να βλέπω τις 2 φωτογραφίες εκεί, τα 2 πρόσωπα. Γιατί τον τελευταίο καιρό έλεγαν συνάδελφοι μου για πράξεις, αλλά δεν ονομάτιζαν κι αυτό δυστυχώς μείωνε λίγο την καταγγελία τους. Αυτό που βλέπω ονομαστικά αυτά τα κορίτσια να λένε για αυτόν τον άνθρωπο, δε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμάς» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το παρακαλούσα να βγουν και να μιλήσουν. Το γνώριζα και θεωρούσα ότι επειδή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Εδώ μιλάμε για κάτι αρρωστημένο, πώς να σας το πω. Έχοντας την εξουσία μέσα στο θέατρο, καταλαβαίνετε ότι είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν ξέρω και τι λέω αυτή τη στιγμή… Αυτά τα κορίτσια λοιπόν δεν είναι τρελά».

Δείτε ακόμη

Νέο σοκ! Μπότση – Λάμπρη καταγγέλλουν τον Σπυρόπουλο για παρενόχληση!

Ένταση με την Παπαδήμα για σύνδεση με τον Μπέζο: «Δεν δέχομαι αυτή τη συζήτηση»

Ξέσπασε on air ο Γιάννης Πουλόπουλος – Το bullying και τα ρατσιστικά σχόλια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις