Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Η επιστροφή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Η επιστροφή!

Πρέμιερ Λιγκ - εξ αναβολής: Η Λίβερπουλ έκανε ...παρέλαση, 3-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και επέστρεψε δριμύτερη στη μάχη του τίτλου

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Αν η αγωνιστική κοιλιά της Λίβερπουλ ήταν εκείνα τα προηγούμενα 4-5 παιχνίδια και πέρασε, τότε δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη στιγμή για να επανέλθει στις επιτυχίες. Με μια πολύ καλή εμφάνιση μάλιστα. Οι κόκκινοι υπέταξαν την Τότεναμ στο Λονδίνο 3-1. Χωρίς μάλιστα να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να χάσουν το προβάδισμα.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Φιρμίνο στο φινάλε του πρώτου μέρους. Και αμέσως μετά την επανέναρξη, μόλις δύο λεπτά μετά τη σέντρα, ο Αλεξάντερ-Αρνολντ πέτυχε το 0-2 και καθάρισε το ματς. Η Τότεναμ μείωσε με τον Χόιμπιεργκ δύο λεπτά αργότερα, αλλά η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε άριστα θα το παιχνίδι και στο 65’ ο Μανέ “σκότωσε” την Τότεναμ 3-1.

Σαλάχ και Χέντερσον

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Στη μάχη τίτλου ξανά

Με το τρίποντο αυτό η Λίβερπουλ επιστρέφει ουσιαστικά στην διεκδίκηση τίτλου, έστω και με μεγάλο ντεζαβαντάζ. Έχει μειώσει στους τέσσερις από την κορυφή με ματς παραπάνω, ενώ υπολείπεται μόλις δύο βαθμων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενός της Λέστερ.

Ηττα από τη Λιβερπουλ η Τοτεναμ

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις