Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Κύπελλο: Ανατροπή η Μπιλμπάο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Κύπελλο: Ανατροπή η Μπιλμπάο

Ισπανία - Κύπελλο: Το γύρισε και υπέταξε την έκπληξη του θεσμού Αλκογιάνο, πέρασε στην 8άδα με νίκη 2-1 - Ξέσπασμα η Γρανάδα, 0-6 στην Νάβαλκαρνερο

ΙσπανίαΚύπελλο: Τα παθήματα των ομάδων της πριμέρα ντιβιζιόν που ήδη έχουν αποχαιρετίσει το κόπα Ντελ ρέι, ήταν ολοφάνερα οδηγός της Γρανάδα και της Μπιλμπάο. Οι οποίες τα παιχνίδια τους ολοκλήρωσαν τον γύρο των “16” στο ισπανικό κύπελλο εκτός έδρας κόντρα σε πιο αδύναμους αντίπαλους. Και όμως καμιά εκ των δύο δεν έπεσε θύμα εκπλήξεις όπως άλλες ομάδες της κατηγορίας που είχαν προηγηθεί. Αμφότερες θα δώσουν το παρών στην οκτάδα.

Το χορό άνοιξε η Γρανάδα η οποία φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ναβαλκαρνέρο, ομάδες της τρίτης κατηγορίας. Η Γρανάδα υποψιασμένοι από τα παθήματα και τα κάζο που υπέστησαν άλλες ομάδες, όπως είπαμε, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήδη στο ημίχρονο προηγείτο 4-0 και στην επανάληψη με δύο ακόμα τέρματα σφράγισε μια θριαμβευτική νίκη 0-6. Η οποία την στέλνει στα προημιτελικά χωρίς να ιδρώσει καν. (Από ένα γκολ οι Μολίνα, Φουλκιέρ, Σολδάδο, Βίκο, Σόρο, Σάντσεζ).

Granada is only 3 points before 6th place

Ισπανία – Κύπελλο: Είχε μάθει η Μπιλμπάο

Στο παιχνίδι που έκλεισε τις… εργασίες της φάσης των “16” η Μπιλμπάο αντιμετώπισε την κορυφαία έκπληξη των τελευταίων ετών στο θεσμό. Η Αλκογιάνο έχοντας ως παράσημο τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης, προηγήθηκε στο 39 με τον Καρμπονέλ. Και οι σκελετοί βγήκαν από την ντουλάπα για τους Βάσκους. Οι οποίοι όμως στην επανάληψη φάνηκαν έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά να απαντήσουν. Κάτι πραγματοποίησαν με τον Βίγιαλιμπρε να ισοφαρίζει στο 53’. Τη νίκη-πρόκριση, δε, χάρισε στο 78’ ο Γουίλιαμς, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. 

alcoyanno's mircale cup season ended

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις