Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Kristen Stewart πριγκίπισσα Diana: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kristen Stewart πριγκίπισσα Diana: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της

Kristen Stewart πριγκίπισσα Diana: Προγραμματισμένη για κυκλοφορία στα 25 χρόνια από τον θάνατο της Diana, η ταινία ''Spencer'' προκάλεσε από την αρχή συζητήσεις.

Η προγραμματισμένη για κυκλοφορία στα 25 χρόνια από τον θάνατο της Diana, ταινία ”Spencer” προκάλεσε από την αρχή συζητήσεις λόγω της επιλογής της Kristen Stewart στο ρόλο της αγαπημένης πριγκίπισσας.

Τώρα, με το που κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία, όλοι μείναμε άναυδοι με την μεταμόρφωση της ηθοποιού. Η εν λόγω φωτογραφία δείχνει την Stewart με ένα μαύρο καπέλο με βέλο, κόκκινο παλτό και μαύρη μπλούζα με φιόγκο στον λαιμό, με το χαρακτηριστικό ξανθό καρέ hairstyle της πριγκίπισσας.

Η ταινία, που πήρε τον τίτλο από το επίθετο της Diana, ακολουθεί την πριγκίπισσα κατά το Σαββατοκύριακο στο Sandringham, όπου αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Πρόκειται για μια ”βουτιά σε μια συναισθηματική παρουσίαση στο πώς ήταν η Diana σε μια καθοριστική στιγμή της ζωής της. Μια προσπάθεια να επιστρέψει στον εαυτό της, όσο προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το επίθετο της για αυτήν” είχε πει η Stewart. Το ”Spencer” πρόκειται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, με αφορμή τα 25χρονα του θανάτου της το 2022.

Kristen Stewart: Ο σκηνοθέτης εξηγεί γιατί πήρε τον ρόλο

Όταν, τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει γνωστό πως μια Αμερικανίδα ηθοποιός θα ενσαρκώσει την πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου, πολλοί χρήστες στα social media είχαν διαφωνήσει με την επιλογή της Στιούαρτ και αναρωτήθηκαν γιατί δεν επιλέχθηκε μια Αγγλίδα για τον ρόλο, που να μοιάζει περισσότερο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν απάντησε για την επιλογή της Στιούαρτ: «Η Κρίστεν είναι μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς των ημερών, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ ευαίσθητη και βασικά πολύ σκληρή, επίσης, πράγμα που είναι αυτό που χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις