Γυναίκες που βρίζουν και άντρες: Λόγος που οδηγεί και σε χωρισμό

PLUS

Γυναίκες που βρίζουν και άντρες: Λόγος που οδηγεί και σε χωρισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γυναίκες που βρίζουν και άντρες: Υπάρχει ένα βασικό και σοβαρό χαρακτηριστικό, που μπορεί να έχει μια γυναίκα, φαίνεται να ενοχλεί το αντρικό φύλο και να το απωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

28.01.2021 | 15:10

Μια μακροχρόνια και χωρίς αποτέλεσμα συζήτηση μεταξύ των φύλων είναι το πως λειτουργεί και τι ελκύει το καθένα ξεχωριστά. Η κοινωνιολογία και η ψυχολογία έχουν παρατηρήσει ότι οι άνδρες σκέφτονται πιο απλοποιημένα σε σχέση με τις γυναίκες. Όσοι μελετούν την σχέση και τις διαφορές μεταξύ άντρα και γυναίκας, παρατηρούν ότι το ανδρικό φύλο συνήθως έλκεται από τα μάτια. Την εξωτερική εμφάνιση εν γένει. Ωστόσο, οι γυναίκες τείνουν να αναλύσουν τον άλλον πριν αναπτύξουν κάποια σχέση μαζί του. Φυσικά και η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και σ’ εκείνες, αλλά αν κάποιος τις ελκύει θα εστιάσουν, ως επί το πλείστον, σε άλλα πράγματα.

Παρόλα αυτά ορισμένα χαρακτηριστικά των γυναικών εξοργίζουν το αντίθετο φύλο, όσο πρακτικό και να είναι. Η γκρίνια, για παράδειγμα, με την οποία το γυναικείο φύλο κατηγορείται κατά κύριο λόγο. Ή η τάση προς κουτσομπολιό, που, ας μην κοροϊδευόμαστε, όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, τείνουν να δείξουν κάποιο “κοινωνικό ενδιαφέρον” αν το θέμα τους ενδιαφέρει όντως. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι ο πιο σοβαρός λόγος χωρισμού για έναν άντρα. Σύμφωνα με έρευνα, το 90% του αντρικού φύλου, που έλαβε μέρος στην έρευνα, ενοχλείται από ένα γυναικείο χαρακτηριστικό, που μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και σε χωρισμό.

Γυναίκες που βρίζουν και άντρες: Γυναίκα αθυρόστομη

Στην εποχή μας οι άντρες αρνούνται να παραδεχτούν ότι αυτή η συνήθεια τους ενοχλεί σε μια γυναίκα. Σύμφωνα με τα στατιστικά της μελέτης, όμως, δείχνουν να ενοχλούνται και πάρα πολύ μάλιστα. Το 88% των συμμετεχόντων δήλωσε πως θα ένιωθε άσχημα αν η κοπέλα του έβριζε μπροστά σε κόσμο. Το, όμως, 65% θα μπορούσε να χωρίσει εξαιτίας αυτού. Οι εθελοντές δεν κατάφεραν να θέσουν έναν συλλογισμό για το τι τους ενοχλεί ουσιαστικά, αλλά η αθυροστομία μειώνει την θηλυκότητα των συντρόφων τους. Οι ψυχολόγοι δείχνουν να  επαινούν κάθε βρισιά του ανθρώπου, γιατί τον απομακρύνει από την κατάθλιψη. Παρόλα αυτά αν μια γυναίκα είναι αθυρόστομη, φαίνεται να έχει το ταίρι της στο υπόλοιπο 12% του αντρικού συνόλου.

Δείτε ακόμη:

4 κανόνες του Φενγκ Σούι για πιο ήρεμο και τακτικό σπίτι
Σημάδια που προειδοποιούν να κουρευτούμε άμεσα!
Σχεδόν το 50% των γυναικών δεν απολαμβάνει και δεν επιθυμεί το σεξ
Exit mobile version