Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράνια Τζίμα – Αρναούτογλου: Ο πατέρας της, τα “σιρόπια” για τον Γαβριήλ και η “ξινή” εικόνα
LIFESTYLE

Ράνια Τζίμα – Αρναούτογλου: Ο πατέρας της, τα “σιρόπια” για τον Γαβριήλ και η “ξινή” εικόνα

Ράνια Τζίμα - Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση της Ράνιας Τζίμα για τον πατέρα της που δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους και το τι θα την έκανε να καταρρεύσει σε αυτό το σημείο της ζωής της.

Με καλή διάθεση και πανέμορφη όπως πάντα, η Ράνια Τζίμα άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Για τον άνδρα της ζωής της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τη γνωριμία και το γάμο τους, για την κόρη τους για το το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο όνειρό της να ζήσει στο εξωτερικό ενώ αποκάλυψε και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει: «Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. θα τον δώσω στεγνά απόψε.

Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχαν να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό. Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο».

Ράνια Τζίμα

Το παράπονο που έχει από τον μπαμπά της

“Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει “τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις”, “παπατζιλίκι” και “πουλάτε αέρα κοπανιστό”. Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό”.

“Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση. Το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA” συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. “Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες”. “Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ και έλεγε στη μάνα μου που ζούσε τότε, “το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στις μία τη νύχτα, είναι τελείως χαζό και έχει κάποιο πρόβλημα”. Αναρωτιόταν αν ήμουν καλά και τι έκανα” συμπλήρωσε με πλήρη ειλικρίνεια η Ράνια Τζίμα.

Αναφερόμενη στην εικόνα της λέει: «Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα». Σχετικά με την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων η Ράνια Τζίμα αποκαλύπτει: «Για χρόνια έλεγα ότι δεν μπορώ να πω δελτία ειδήσεων. Αισθανόμουν πολύ εκτεθειμένη».

Ράνια Τζίμα βιογραφικό: Λίγα λόγια για την όμορφη Θεσσαλονικιά

Η αφιχθείσα στο Mega από τον ΣΚΑΪ, Ράνια Τζίμα, είναι Θεσσαλονικιά, γαλλομαθής, αγαπά τη μαγειρική, το τζόκινγκ, το σινεμά. Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη από τη ζωή της, ολιγαρκής και προσαρμοσμένη στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», την Ράνια Τζίμα οδήγησε στη δημοσιογραφία το… ανήσυχο πνεύμα της! Μπορεί από μικρή να ονειρευόταν να σπουδάσει Νομικά, ωστόσο στην τελευταία τάξη του Λυκείου έκανε τη μεγάλη «στροφή» και επέλεξε τη δημοσιογραφία, μια επιλογή που προκάλεσε και απορία, δημιούργησε, όμως, και μεγάλη αγωνία στους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν το χώρο, πώς θα ξεκινήσεις, τι θα κάνεις» της έλεγε ο πατέρας της, μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. «Πως θα προχωρήσεις τη ζωή σου» ήταν η ερώτηση τη μητέρας της η οποία αγωνιούσε για τα ακατάστατα ωράρια του επαγγέλματος και η οποία σήμερα, δυστυχώς, δεν ζει για να καμαρώσει την κόρη της στο Mega.
Πάντως, η δημοσιογράφος, δεν άκουσε κανέναν από τους δύο, έκανε την επιλογή της και κυνήγησε το όνειρό της. «Από μικρή αποφάσιζα και ενεργούσα μόνη μου», λέει η ίδια και διευκρινίζει ότι ακριβώς έτσι αντιμετώπισε και την μετάβαση από το κανάλι του Φαλήρου σε αυτό της Μεσογείων. «Αλλωστε, μοναχικά βιώνω τις καταστάσεις. Συγκεντρώνομαι καλύτερα στις σκέψεις μου και αυτό μου επιτρέπει να αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεών μου».

Ράνια Τζίμα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις