Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επεισόδιο 4: Ποιοι εντυπωσίασαν και ποιοι δεν τα κατάφεραν
LIFESTYLE

MasterChef 5 επεισόδιο 4: Ποιοι εντυπωσίασαν και ποιοι δεν τα κατάφεραν

MasterChef 5 επεισόδιο 4: Συνεχίζονται οι audition του MasterChef με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να βάλουν τα δυνατά τους.

Συνεχίζονται οι audition του MasterChef με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να βάλουν τα δυνατά τους για να πείσουν τους κριτές ώστε να πάρουν τα δύο ή στην καλύτερη περίπτωση τα τρία ναι. Στο χθεσινό επεισόδιο πολλοί ήταν παίκτες που διαγωνίστηκαν. Άλλοι τα κατάφεραν ενώ άλλοι αποχώρησαν από το παιχνίδι νωρίς.

Master Chef: «Ήρθε σε ρήξη η οικογένειά μου όταν τους είπα ότι είμαι γκέι»

Η Παρασκευή βρέθηκε στο πλατό του MasterChef για να δοκιμάσει τις μαγειρικές της δυνατότητες και αποκάλυψε την δική της προσωπική ιστορία που την στιγμάτισε. Η ίδια δήλωσε: «Καλώς ή κακώς οι καταστάσεις με έκαναν να μεγαλώσω πιο γρήγορα. Από τα 18 μου είμαι μόνη μου, ήρθε σε ρήξη η οικογένειά μου όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι γκέι και μετά είχαμε τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Θεώρησαν ότι ίσως φταίνε οι παρέες, ή το σχολείο ή οτιδήποτε και μετακομίσαμε για να ξαναδούμε την ζωή μας, πράγμα που δεν έπιασε. Αυτό δεν το αλλάζεις. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω στο MasterChef θα έχω πολύ θετικό κι αρνητικό fan club.» Η Παρασκευή κατάφερε να συνεχίσει στο Bootcamp.

MasterChef 5: Τρόλαραν τον παίκτη

Τα Κυπριακά του μας θύμισαν πολύ τον περσινό φιναλίστ, Σταυρή Γεωργίου. Λίγο αργότερα ήρθε από τον ίδιο και η αποκάλυψη πως είναι παιδικοί φίλοι. Κι ενώ η χαρά του ήταν μεγάλη καθώς το πιάτο του άρεσε πολύ στους κριτές ήρθε η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά και τον «πάγωσε».

Την ώρα της κρίσης λοιπόν λέει ο κριτής στον παίκτη: «Γνωρίζεις ότι αν κάποιος παίκτης έχει σχέση με φιναλίστ προηγούμενων ετών αποκλείεται αυτομάτως από τον διαγωνισμό;». Ο Γιώργος απάντησε: «Το ξέρω αλλά δεν χρησιμοποίησε ο Σταύρος….». Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει οι κριτές έβαλαν τα γέλια. Κι εκεί κατάλαβε ότι ήταν πλάκα.

MasterChef 5: Η audition της Λίλης

H Λιλή ετοίμασε για τους κριτές του MasterChef 5 φάβα με μίσο, ψητό καλαμάρι με σάλτσα πορτοκαλιού και σάλτσα εσαλότ, αν και δεν ήταν ακριβώς αυτή η Παρασκευή που είχε στο μυαλό της. Η υποψήφια παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές και τους δήλωσε πως δεν της έφτασε ο Οι σεφ δοκίμασαν το πιάτο της, το οποίο δεν είχε εντυπωσιακό στήσιμο αλλά διέθετε και διάφορα τεχνικά λάθη. Έτσι, η Λιλή δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef 5.χρόνος προκειμένου να προσθέσει όλα τα υλικά στο πιάτο της.

MasterChef 5: O υποψήφιος που ήρθε για δεύτερη φορά στις audition

Ο Χούλιο έρχεται για δεύτερη χρονιά στις auditions του MasterChef και φέτος θέλησε να ετοιμάσει ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο.  Ετοίμασε μια μικρή παλάντζα, ένα πιάτο δηλαδή με πλιγούρι, κινόα και κοτόπουλο με γλυκάνισο.

Οι κριτές θεώρησαν πως το πιάτο του Χούλιο ήταν αρκετά καλύτερο από την προηγούμενη φορά, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να του δώσουν μια θέση για το bootcamp. Ο υποψήφιος δήλωσε χαρούμενος που έχει ζήσει την εμπειρία του Masterchef δύο φορές, και ας μην έχει καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό!

MasterChef 5: «Το πιάτο σου δεν είναι για τρία ναι»

Ο Νίκος ετοίμασε ένα ψάρι με τσιπς και σάλτσα για την audition του στο MasterChef 5. Δήλωσε στους κριτές πως θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Οι σεφ, με τη σειρά τους, δοκίμασαν το πιάτο του υποψήφιου και είπαν πως, εκτός από ωραίο στήσιμο, είχε και ισορροπία στη γεύση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν το πολυπόθητο ναι στον παίκτη, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Είμαστε επιφυλακτικοί στο να δίνουμε τρία ναι. Το πιάτο σου δεν μπορεί να περάσει απευθείας». Έτσι, ο παίκτης πέρασε στη δεύτερη φάση του bootcamp, όπου θα ξαναμαγειρέψει για να διεκδικήσει την ποδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις