Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι στο Ίλιον: Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι στο Ίλιον: Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα

Φωτιά σε σπίτι στο Ίλιον: Τραγική κατάληξη είχε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στο Ίλιον όταν βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά.

Τραγική κατάληξη είχε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στο Ίλιον όταν βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Πατρόκλου 7, στο Ίλιον. Επί τόπου επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική από το διαμέρισμα ανασύρθηκε η σορός μιας γυναίκας περίπου 60 ετών. Από την φωτιά που ξέσπασε πιθανότατα από θερμαντικό σώμα, ο ηλικιωμένος σύζυγός της κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όπως αναφέρει γείτονας του ηλικιωμένου ζευγαριού όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί. Τότε πυκνοί καπνοί έπνιξαν το μικρό στενό της Πατρόκλου 7 όπου βρίσκεται το διώροφο σπίτι: «Είδαμε τον ηλικιωμένο να τον βγάζουν έξω από το ισόγειο διαμέρισμα οι πυροσβέστες. Δυστυχώς την γυναίκα δεν την πρόλαβαν. Η φωτιά λογικά πρέπει να προκλήθηκε από αυτά τα θερμαντικά σώματα. Οι πυροσβέστες θα γνωρίζουν καλύτερα γι αυτό και είναι ακόμα εδώ και ερευνούν».

Νεκρή από φωτιά και στην Κυψέλη

Τη ζωή της από φωτιά σε διαμέρισμα έχασε και μια 71χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1354507312405340160

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις