Συρίγος: «Το σκέφτεται για Ελλάδα ο Αζάια Τόμας – Έρχεται ο Μάικ Τζέιμς»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συρίγος: «Το σκέφτεται για Ελλάδα ο Αζάια Τόμας – Έρχεται ο Μάικ Τζέιμς»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Αζάια Τόμας: Σε μία τρομερή γκάφα υπέπεσε ο Γιώργος Συρίγος!

28.01.2021 | 20:01

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ένας παίκτης του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, πρόκειται να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί σε κάποια ελληνική ομάδα. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχουν φέρει τεράστια ονόματα του χώρου. Ντομινίκ Γουίλκινς, Μπάιρον Σκοτ, Μάικ Μπατίστ, Τζος Πάουελ, Πάτρικ Μπέβερλι, Τζος Τσίλντρες, είναι μερικά τεράστια ονόματα που έπαιξαν στην Ελλάδα και μας χάρισαν τρομέρες μπασκετικές στιγμές. Τα τελευταία χρόνια πάντως το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες εποχές αφού τέτοια ονόματα πλέον είναι αδύνατον να έρθουν.

Συρίγος: «Το σκέφτεται για Ελλάδα ο Αζάια Τόμας – Έρχεται ο Μάικ Τζέιμς»!

Ο Γιώργος Συρίγος όπως ψάρωσε ο ίδιος πήγε να ψαρώσει και εμάς. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκπομπής του για την Euroleague στην Nova, ο γνωστός δημοσιογράφος την… πάτησε από ένα fake προφίλ του Twitter, το οποίο αυτοπαρουσιαζόταν ως ο πασίγνωστος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ο Έλληνας δημοσιογράφος, ο δήθεν… Βοϊναρόφσκι «τιτίβισε» πως Αζάια Τόμας και Μάικ Τζέιμς ετοιμάζονται να έρθουν στην χώρα μας, με τον πρώτο, μάλιστα, να καταλήγει στον Ολυμπιακό. Φυσικά, μετά από λίγη ώρα, ο Γιώργος Συρίγος κατάλαβε ότι την «πάτησε», με αποτέλεσμα να εξηγήσει τι συνέβη και να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Exit mobile version