Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ευκαιρία η Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ευκαιρία η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ - εξ αναβολής: Μπορεί να μειώσει μέχρι και τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, όμως το Λονδίνο και η Τότεναμ κάθε άλλο παρά εύκολα εμπόδια είναι

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Την ευκαιρία να βρεθεί στο – 3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και – 4 από την city και την κορυφή έχει σήμερα η Λίβερπουλ. Όχι ότι θα έχει εύκολο έργο, ασφαλώς, αφού φιλοξενείται στο Λονδίνο από την φιλόδοξη Τότεναμ η οποία την ακολουθεί βαθμολογικά στον ένα πόντο. Ένα μεγάλο παιχνίδι που βρίσκει τους κόκκινους σε κάθε άλλο παρά καλό μομέντουμ. Αντίθετα η Τότεναμ έχει τέσσερα ματς χωρίς ήττα και μόλις μία στα τελευταία 14 εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε απογοητευμένος από τους τραυματισμούς που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Τότεναμ. Μολαταύτα δεν κατονόμασε ποιες είναι αυτές οι απουσίες και οι τραυματισμοί. Δεν αποκείεται να παίζει τα γνωστα του mind games. Ομως επιβεβαίωσε ότι εκτός μάχης τίθεται ο Ντέλε Αλι λόγω προβλήματος στον τένοντα. Πολύ δύσκολα τελείως θα προλάβει ο μπακ Ντέιβις και ο παρτενέρ του Ντόχερτι.

πολυ δυνατη εντοσ η τοτεναμ

Πρέμιερ Λιγκ – εξ αναβολής: Επιστροφές

Για την Λίβερπουλ επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον, αλλά και ο Ματίπ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πάντως τα προβλήματα του Κλοπ δεν είναι κυρίως τραυματισμών, αλλά ντεφορμαρίσματος των βασικών στελεχών του.

χωρις νεα προβληματα ο κλοπ

Δείτε ακόμη: 

Η Λαμία 1-0 τον Απόλλωνα, μετά από μήνες έφυγε από την τελευταία θέση
Η Σέφιλντ βύθισε στη λύπη το μισό Μάντσεστερ και πανηγύρισε το άλλο μισό
Περί πρωταθλήματος, λόγος ουδείς, ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις