Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φαίη Ξυλά – Γιώργος Κιμούλης: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, δεν μιλούσαμε καν»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φαίη Ξυλά – Γιώργος Κιμούλης: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, δεν μιλούσαμε καν»

Φαίη Ξυλά - Γιώργος Κιμούλης: Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι μαρτυρίες ηθοποιών για λεκτική βία και άσχημη συμπεριφορά εις βάρος τους από τον Γιώργο Κιμούλη.

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι μαρτυρίες ηθοποιών για λεκτική βία και άσχημη συμπεριφορά εις βάρος τους από τον Γιώργο Κιμούλη. Μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό ηθοποιό, συνάδελφοι της έχουν καταθέσει τη δική τους εμπειρία και κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν ταχθεί υπέρ της. Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά ερωτώμενη για την δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη την χαρακτήρισε «δύσκολη».

Μιλώντας στο OPEN η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά μου. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πάρα πολύ δύσκολα χωρίς να μιλάμε καν μεταξύ μας, καμία επαφή. Ήταν ψυχοφθόρα. Δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Όλα αυτά που περιγράφει η Ζέτα Δούκα είναι καταδικαστέα». Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν σε δύο θεατρικές παραστάσεις: «Θεσμοφοριάζουσες» και «Δον Ζουάν, η επιστροφή».

Κιμούλης: Καταγγελία και από την Ρουμελιώτη

Και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η ηθοποιός που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους ηθοποιούς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός τάχτηκε υπέρ της Ζέτας Δούκα για τις καταγγελίες που έκανε χθες στο MEGA σχετικά με την λεκτική αλλά και σωματική βία που άσκησε σε αυτήν ο Γιώργος Κιμούλης.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα».

Σύμφωνα με την ηθοποιός όταν έκαναν την παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και ενώ ήταν πολύ χαρούμενη για αυτή την παράσταση αντιμετώπισε μια λεκτική επίθεση άνευ προηγουμένου από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις