Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Elliot Page διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο με την Έμα Πόρτνερ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Elliot Page διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο με την Έμα Πόρτνερ

Elliot Page διαζύγιο: Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια.

Τίτλοι τέλους πέφτουν στον γάμο του ηθοποιού Έλιοτ Πέιτζ (Elliot Page) με τη χορεύτρια Έμα Πόρτνερ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια, το 2018, και ο χωρισμός τους έρχεται δύο μόλις μήνες μετά το come out του Πέιτζ ως transgender μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση του διαζυγίου, μετά το χωρισμό μας το περασμένο καλοκαίρι», δήλωσε το ζευγάρι σε μία κοινή ανακοίνωση στο CNN. «Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και παραμένουμε στενοί φίλοι» πρόσθεσαν χωρίς να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Elliot Page

Elliot Page: Το coming out

Ο Πέιτζ, ο 33χρονος ηθοποιός υποψήφιος για Όσκαρ, το 2020 έκανε come out ως transgender με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η απόφαση αυτή επαινέθηκε ευρέως από τους πολλούς οπαδούς και τους συναδέλφους του ηθοποιού. Παλαιότερα γνωστός ως Έλεν Πέιτζ, ο ηθοποιός είχε αναφέρει σε μία κατάθεση ψυχής πως δεν μπορούσε να εκφράσει πόσο αξιοθαύμαστο είναι «να αγαπώ επιτέλους το ποιος είμαι τόσο ώστε να συμπορεύομαι πλέον με τον πραγματικό μου εαυτό».

Η ανάρτησή του έλαβε διεθνή αναγνώριση ενώ η πρώην σύζυγός του, η 26χρονη Πόρτνερ είχε πει ότι πάντα υποστήριζε την απόφασή του αυτή. «Είμαι τόσο περήφανη για τον @elliotpage. Η εκκεντρικότητα των Trans ανθρώπων και τα non-binary αρχεία είναι ένα δώρο γι’ αυτόν τον κόσμο», είχε γράψει η πρώην πλέον σύζυγός του.

elliot page
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις