Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 27/1 – διαρροή: Ποιος θα φύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 27/1 – διαρροή: Ποιος θα φύγει σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 27/1 - διαρροή: Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει προσελκύσει και πάλι το Survivor 4.

Survivor spoiler αποχώρηση 27/1 – διαρροή: Έπαθλο επικοινωνίας, που είναι αναγκαίο όσο ποτέ και αποχώρηση θα έχουμε απόψε στο Survivor. Τι λένε τα spoiler για σήμερα 27/1; Ένας υδάτινος στίβος μάχης περιμένει τους Μπλε και τους Κόκκινους για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει ξεχάσει την προσβολή που δέχθηκε από τον Κώστα Παπαδόπουλο και επιμένει να μην δέχεται τη συγγνώμη του. Απόψε όμως ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί από την παραλία. Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους αποφάσισε το κοινό να στηρίξει με την ψήφο του και για ποιον ή για ποια τελειώνει η περιπέτεια του Survivor;

Οι Διάσημοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έχουν συμβεί και στο περιθώριο την κόντρα τους με τους Μαχητές για να επιστρέψουν στις νίκες ή καλύτερα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκης ως νέα ομάδα! Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βάσιμες ελπίδες αλλά σίγουρο Survivor spoiler δεν υπάρχει. Η πρώτη διαρροή κάνει λόγο για νίκη των Μπλε, μετά μπερδευτήκαμε λίγο αλλά το παρακολουθούμε στενά. Άλλωστε και υπέρ των κόκκινων να ήταν το spoiler, δεν θα το πίστευε κανείς.

Survivor 27/1/2021

Survivor spoiler αποχώρηση 27/1 – διαρροή: Ποιος θα φύγει σήμερα

Τα αγωνίσματα μεταξύ Μπλε και Κόκκινων αλλά και οι εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ τους μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Στο αποψινό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το «Survivor 4». Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις παίκτες της Κόκκινης Ομάδας. Πρόκειται για την Ασημίνα Ιγγλέζου, την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο. Επειδή όμως η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια την περασμένη εβδομάδα, δύσκολα θα αποχωρήσει. Βέβαια δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος, αλλά το μεγάλο κοινό που την παρακολουθεί, ακόμα και οι haters.

Έτσι, σύμφωνα με τα spoilers, τις λιγότερες θετικές ψήφους φαίνεται να συγκεντρώνει η Ασημίνα Ιγγλέζου και είναι εκείνη που θα αποχωρήσει απόψε από το «Survivor 4».

Survivor spoiler 27/1 – διαρροή: Tα αποκλειστικά του Love it

Στο σημερινό «Love it» ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος έκανε αποκαλύψεις για τα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor 2021». Αφού πρώτα είδαμε σκηνές από τη χθεσινή ψηφοφορία, που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως υποψήφια για αποχώρηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Αποκάλυψη νούμερο 1:

Αν νομίζετε ότι η χθεσινή ένταση και οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν οι παίκτες ήταν περαστικές, το σημερινό επεισόδιο θα αποδείξει το αντίθετο. Η κόντρα ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε θα συνεχιστεί με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια του Κώστα Παπαδόπουλου για τον Νίκο Μπάρτζη και τα αίματα θα ανάψουν ξανά.

Αποκάλυψη νούμερο 2:

Μια αποχώρηση θα αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες.

Αποκάλυψη νούμερο 3:

Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα  ενδυναμωθούν με την είσοδο νέων παικτών, γένους αρσενικού, στο παιχνίδι.

Survivor Spoiler 27/01/2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις