Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ… κρίνει τον εξτρέμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ… κρίνει τον εξτρέμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στον Ολυμπιακό

27.01.2021 | 11:10

Παρά τη βεβαιότητα που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες για την απόκτηση και ακραίου επιθετικού από τους Πειραιώτες τον Γενάρη, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί.  Στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί για την ώρα στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι από αύριο θα θέσουν εκ νέου επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, εφόσον οι “ερυθρόλευκοι” κερδίσουν στο σημερινό παιχνίδι, δύσκολα θα γίνει κίνηση για εξτρέμ.  Σε ό,τι αφορά τις περιπτώσεις που απασχολούν, οι Ζοάο Βίκτορ (Βόλφσμπουργκ) και Καμίλ Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ) παραμένουν δύο σοβαροί υποψήφιοι.

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τη νίκη πώς και πώς στη μεγάλη μάχη στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ οι Θεσσαλονικείς δηλώνουν έτοιμοι να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για τη 19η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς η οποία στοχεύει στην δέκατη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς, χωρίς τους Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο που έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο νεοαποκτηθείς Παπασταθόπουλος.

Όσον αφορά το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ θέλει να πετύχει την πέμπτη της νίκη μακριέ από την Τούμπα.Εκτός πλάνων του Ουρουγουανού τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά» για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» έχουν τεθεί οι τραυματίες Κρέσπο και Μιχάι. Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

Δείτε ακόμη
Πρώτο παιχνίδι στην καριέρα του Σπανούλη στην Euroleague χωρίς προσπάθεια για σουτ!
Πέρασαν Λεβάντε, Μπέτις και Βιγιαρεάλ στους “8” του κυπέλλου Ισπανίας
Τι γίνεται με τον Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό
Exit mobile version