Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιόαν Γκράφαντ χωρισμός: Αφήνει την οικογένειά του και η γυναίκα του «τον δίνει» στο Twitter
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιόαν Γκράφαντ χωρισμός: Αφήνει την οικογένειά του και η γυναίκα του «τον δίνει» στο Twitter

Γιόαν Γκράφαντ χωρισμός: Η σύζυγος του Γιόαν Γκράφαντ, του «Mister Fantastic» από την ταινία «Fantastic Four», έκανε γνωστό πως ο ηθοποιός εγκαταλείπει τη συζυγική στέγη μετά από 13 χρόνια γάμου.

Η σύζυγος του Γιόαν Γκράφαντ του «Mister Fantastic» από την ταινία «Fantastic Four», έκανε γνωστό πως ο ηθοποιός εγκαταλείπει τη συζυγική στέγη μετά από 13 χρόνια γάμου. Η 49χρονη – επίσης ηθοποιός – Άλις Έβανς, κατέφυγε στο Twitter για να ισχυριστεί ότι ο 47χρονος Γκράφαντ φεύγει επειδή δεν την αγαπά πλέον. «Δυσάρεστα νέα. Ο πιστός μου σύζυγος/σύντροφος για 20 χρόνια, ο Γιόαν Γκράφαντ, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει την οικογένειά του από την επόμενη εβδομάδα», αποκάλυψε σε ένα tweet που στη συνέχεια διέγραψε. «Εγώ και τα μικρά μας κορίτσια είμαστε πολύ μπερδεμένες και λυπημένες. Δεν μας δόθηκε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, εκτός από το ότι δεν με αγαπά πλέον», πρόσθεσε.

Η Έβανς παντρεύτηκε τον ηθοποιό το 2007, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, ενώ έχουν δυο κόρες, 11 και 7 ετών. Μετά το «κατέβασμα» του tweet από τον λογαριασμό της, η Έβανς ισχυρίστηκε σε ξεχωριστό tweet – το οποίο επίσης διαγράφηκε – ότι ο Γκρούφαντ ήταν αυτός που το διέγραψε.

Στο μεταξύ, όταν ένας χρήστης του Twitter είπε στην Έβανς ότι οι αναρτήσεις της ήταν «περίεργες», ένας άλλος ανέφερε πως «έκανα το ίδιο όταν μου συνέβη αυτό. Νομίζω πως αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει επιστροφή σε αυτό που υπήρχε πριν. Η αποδοχή του, δηλώνοντάς το δημόσια σας βοηθά να συμφιλιωθείτε με την ιδέα». Η Έβανς συμφώνησε, γράφοντας: «Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος. Και σας ευχαριστώ. Έξι ενοχλητικοί μήνες: ναι / όχι / ίσως. Δεν μπορώ πλέον να ζήσω έτσι».

Twitter αλίσια έβανς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις