Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 81: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 26/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 81: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 26/1

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 81: Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες».

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να καλεί στην αστυνομία για τον καταζητούμενο Τάκη, αφού εκείνος αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα το έχει σκάσει με τον Σέργιο γιατί δεν αντέχει να τον χάσει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Τάκης δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, αλλά η ζωή της πλέον έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια..

Στο spoiler που αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της. Τη «Σοφούλα Τόλλια» ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Βίκυ Διαμαντοπούλου. Έχει φοιτήσει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο και συνεχίζει τις σπουδές της στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Daddy Cool».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Γκωρίζουμε ότι σε επόμενο επεισόδιο η Ελένη είναι εκείνη που θα βρει την Ασημίνα και θα προσπαθήσει να της βάλει μυαλό για να γυρίσει.

Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση. Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Δρόσω καταγγέλει τον Τάκη στην αστυνομία. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Ελένη θα προσπαθήσει να την μεταπείσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις