Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Καθηλωτική θα είναι και η αποψινή μονομαχία για την ασυλία στο Survivor. Κόκκινοι ή Μπλε οι νικητές;

26.01.2021 | 20:49

Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Στο κόκκινο οι κόντρες στο Survivor και το επεισόδιο σήμερα θα είναι άκρως έντονο. Δεύτερη μάχη για την πολυπόθητη ασυλία. Ποιος θα κερδίσει, τι λένε τα spoiler για σήμερα 26/1; Μπλε και κόκκινοι καλούνται να αναμετρηθούν σε ένα αγώνισμα με σωματική επαφή, κάτι που σημαίνει πως με την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, δεν θα λείψουν οι καβγάδες. Σε ακραίο μάλιστα βαθμό.

Πάνω στο αγώνισμα ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Πάνος Καλλίδης έρχονται σε σύγκρουση, με τον πρώτο να φωνάζει ότι ο αντίπαλός του τον χτύπησε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεύτερη “μάχη” ανάμεσα σε Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Μπάρτζη. “Εεεε να κάνεις στα πρόβατα, όχι σε μένα” του είπε ο “κόκκινος”, με τον “μπλε” παίκτη να αντιδρά έντονα. Παράλληλα, βλέπουμε και την Ασημίνα να τα έχει με τον Κοψιδά που την έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση και αρνείται να του δώσει το χέρι σε πανηγυρισμό.

Survivor Spoiler 26/01/2021

Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία σήμερα

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο σημερινό αγώνισμα; Θα κάνουν την ανατροπή οι “κόκκινοι” ή θα συνεχιστεί το εκπληκτικό σερί των “μπλε”; Σύμφωνα με πληροφορίες, η νίκη θα καταλήξει και πάλι στους “μπλε”, με τους αντιπάλους να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση…

Survivor spoiler 26/1 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία σήμερα;

Exit mobile version