Survivor Κοψιδάς: Μαριπόζα και Chris μιλάνε για την «αρχή του τέλους του»

LIFESTYLE

Survivor Κοψιδάς: Μαριπόζα και Chris μιλάνε για την «αρχή του τέλους του»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Survivor Κοψιδάς: Την δική της άποψη είχε στο Survivor, στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

26.01.2021 | 13:06

Άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν οι δύο ομάδες του Survivor 4 στον ΣΚΑΙ, οι οποίες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι κόκκινοι και οι μπλε μπήκαν δυναμικά στο πεδίο μάχης αλλά ο στόχος δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους κόκκινους, οι οποίοι ενώ έφταναν μαζί με τους μπλε στο τέλος, δεν ήταν εύστοχοι. Τελικά, η μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με μεγάλη διαφορά, σημειώνοντας σκορ 10 – 3 και παίρνοντας, έτσι, το πρώτο κομμάτι του τοτέμ ασυλίας. Μετά το τέλος του αγωνίσματος δεν έλειψαν ασφαλώς τα ”καρφιά” και οι κόντρες.

Την δική της άποψη είχε στο Survivor, στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Στόχοι της νεαρής Instagrammer ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την αντίπαλη ομάδα τους Κόκκινους.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε πει ότι υπάρχουν πάρα εκκολαπτόμενα αρχηγάκια! Έχουμε Κόρο, έχουμε Σοφία… Η εποχή Κοψιδά έχει φτάσει στο τέλος της. Από κει και πέρα… Καλά, ο Κώστας θα ήθελε πάρα πολύ να γίνει αρχηγός και είμαι σίγουρη για αυτό». Αντίστοιχη ήταν και η άποψη του Chris Σταμούλης και του Αλέξη Παππά για τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά. «Νομίζω ότι ο Γιώργος θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας σιγά σιγά με τις πράξεις του, λειτουργεί πολύ ατομικά» πρόσθεσε νωρίτερα η Άννα Μαρία Βέλλη.

Survivor: Η κόκκινη ομάδα κατηγορεί ανοιχτά τον Καλλίδη πως έκρυβε λάδι

Στο μεταξύ, πριν από το αγώνισμα ασυλίας, οι κόκκινοι έκαναν διάφορα αρνητικά σχόλια για τους μπλε, αναφερόμενοι κυρίως στο πρώην μέλος των “Διασήμων”, τον Πάνο Καλλίδη. Η Ασημίνα Ιγγλέζου ανέφερε πως στο μέρος όπου κοιμόταν ο Καλλίδης, βρήκε ένα μπουκαλάκι με λάδι, με τους συμπαίκτες της να λένε πως ο γνωστός τραγουδιστής έκλεβε και έκρυβε μέρος από τις προμήθειες της ομάδας.

Exit mobile version