Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με μπογιές – τρικάκια: Στο στόχαστρο ο βουλευτή της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μπογιές – τρικάκια: Στο στόχαστρο ο βουλευτή της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Επίθεση με μπογιές - τρικάκια: Η επίθεση έγινε με φόντο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι σήμερα το απόγευμα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν. Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση σε πολιτικό γραφείο που πραγματοποιούν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξετάζει κάμερες ασφαλείας για υλικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ατόμων.

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια σε δικηγορικό γραφείο

Στόχος επίθεσης από αγνώστους έγινε χθες δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες πέταξαν μπογιές στην είσοδο του γραφείου καθώς και τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Αμέσως μετά την πράξη τους αποχώρησαν πρoτού φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Για το περιστατικό διενεργούνται αστυνομικές έρευνες και εκτιμάται ότι οι δράστες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μόλις δύο 24ωρα νωρίτερα είχε σημειωθεί παρόμοια επίθεση για τον Δ. Κουφοντίνα στην είσοδο της οικίας δικαστικής λειτουργού στην περιοχή της Τούμπας. Την ευθύνη για την πράξη αυτή είχε αναλάβει, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «κατάληψη Terra Incognita».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις