Ιταλία – κύπελλο: Derby della Madonnina

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – κύπελλο: Derby della Madonnina

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ιταλία - κύπελλο: Με τη μεγάλη μάχη του Μιλάνου μεταξύ Ιντερ και Μίλαν συνεχίζεται το copa Italia, και στο… βάθος Γιουβέντους!

26.01.2021 | 09:31

Ιταλίακύπελλο: Κάθε μάχη σε προημιτελικό κυπέλλου Ιταλίας, είναι ένα σπουδαίο ματς με αμφίρροπη συνήθως εξέλιξη. Οταν, δε, αυτό είναι ένα “ντέρμπι ντελα Μαντονίνα”, μία μάχη Ιντερ με Μίλαν, τότε αναμφίβολα το ενδιαφέρον εκτοξεύεται. Ειδικά, όταν οι δύο ομάδες είναι στην κατάσταση που βρίσκονται φέτος. Η Μίλαν πρωτοπόρος στη Serie A και πρωταθλήτρια χειμώνα, η Ιντερ να την καταδιώκει για να την γκρεμίσει από το ρετιρέ.

Απόψε οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν σε νοκ άουτ παιχνίδι, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα, όπου θα περιμένει μια εκ των Γιουβέντους ή Σπαλ! Αναμορφωτής της Μίλαν, μάλιστα, είναι ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος για έξι μήνες (11/2006 ως 5/2017) ήταν στον πάγκο της Ιντερ! Η Μίλαν προέρχεται από την βαριά ήττα 0-3 με την Αταλάντα, ενώ η Ιντερ άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Ουντινέζε.

Ιταλία – κύπελλο: Με απουσίες η Μίλαν

Ουσιαστικά πλήρης η Ιντερ στην αποψινή μάχη, μόνο ο στόπερ Ντ Αμπρόζιο λείπει, όπως εδώ και καιρό. Για την μεγάλη της αντίπαλο, τη Μίλαν, υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο βασικός πορτιέρε Ντιναρούμα, ο μεσοεπιθετικός Τσαλχάνογλου, και 3-4 ακόμα ημιβασικοί συχνά παίκτες.

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι
Exit mobile version