Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταίο χαρτί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταίο χαρτί

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Για ρεβάνς και νίκη ελπίδας η Αρσεναλ στην έδρα που μόλις προ λίγων 24ώρων αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Σαουθάμπτον

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της πρέμιερ λιγκ για την εμβόλιμη 20ή αγωνιστική. Στο σπουδαιότερο παιχνίδι θα παιχτεί στο “Ντελ” μία μίνι ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου του Σαββατοκύριακου. Η Σαουθάμπτον που πέταξε εκτός συνέχειας την Αρσεναλ, την υποδέχεται αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Και αν για τους “Αγιους” υπάρχει πια… δίπορτο διάκρισης, για τους κανονιέρηδες το ευρωπαϊκό εισιτήριο περνάει μόνο από την πρέμιερσιπ!

Παρά την ήττα του Σαββάτου η Αρσεναλ στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Και μάλιστα στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε καν γκολ. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί ώστε να ελπίζει στην 7άδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δε Σαουθάμπτον έχει τέσσερα δίχως ήττα εντός με μηδέν παθητικό.

σε φόρμα η Αρσεναλ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι επισκέπτεται το Μπέρμιγχαμ και αντιμετωπίζει την προτελευταία Γουέστ Μπρομ. Εχει θεωρητικά εύκολο έργο και αν κερδίσει περνάει μετά από καιρό μόνη πρώτη στη βαθμολογία! Η Νιούκαστλ φιλοξενεί τη Λιντς ενώ στο Λονδίνο η Κρύσταλ Πάλας θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ. Σε ένα κλασικό ντέρμπι της πρωτεύουσας.

Με Κρίσταλ Πάλας η Γουέστ Χαμ

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις