Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/1

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, είναι καταιγιστικές.

Οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, είναι καταιγιστικές. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση, αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά κι από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιάννης Βασιλώτος, ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την Ασημίνα και το παιδί και για το εάν θα υπάρξει τρίτος κύκλος στο σίριαλ. «Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες. Άποψη μου είναι ότι κάτι πρέπει να τελειώνει όταν είναι στο πικ του. Εγώ έχω κλείσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός αν με σκοτώσουν στο σίριαλ. Όλα πρέπει να τα περιμένεις από αυτούς τους σεναριογράφους», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις