Survivor Τριαντάφυλλος – Τζέιμς: Σε άσχημη κατάσταση ο τραγουδιστής μετά τις ειρωνείες για την πίτσα

LIFESTYLE

Survivor Τριαντάφυλλος – Τζέιμς: Σε άσχημη κατάσταση ο τραγουδιστής μετά τις ειρωνείες για την πίτσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Survivor Τριαντάφυλλος - Τζέιμς: Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ήταν αυτό της Κυριακής στο Survivor.

25.01.2021 | 13:41

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ήταν αυτό της Κυριακής στο Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα για τη νίκη και το έπαθλο φαγητού που ήταν η πίτσα. Κόκκινη και μπλε ομάδα έπαιξαν με πάθος και έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη. 9-9 το σκορ και όλοι περίμεναν με αγωνία ποιος θα κερδίσει. Τελικά για άλλη μια φορά ο Τζέιμς Καφετζής νίκησε τον Γιώργο Κοψιδά και έδωσε την νίκη στην ομάδα του αφήνωντας ξανά την κόκκινη ομάδα νηστική.

Οι Μπλε κατάφεραν να απολαύσουν τις πίτσες, που τόσο πολύ ήθελαν, αλλά λίγο νωρίτερα ο James δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του «αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα». Αν κι αρχικά ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να παίρνει χαλαρά το «καρφί» του James λέγοντάς τους να απολαύσουν το έπαθλο, δεν ίσχυσε το ίδιο και κατά την επιστροφή στην καλύβα με τον Τριαντάφυλλο να κλαίει από τα νεύρα. Μάλιστα οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι κάποιος τόσο μικρός μίλησε έτσι στον Τριαντάφυλλο που είναι μεγαλύτερος κι έχει μια καλλιτεχνική πορεία. Μένει να δούμε αν η κόκκινη ομάδα μπορέσει να ανατρέψει αυτό το κλίμα των συνεχόμενων ηττών στα επόμενα αγωνίσματα.

Survivor: Νέος καυγάς με επίκεντρο την Ασημίνα

Οι παίκτες του Survivor διανύουν τις πρώτες τους ημέρες στις νέες ομάδες με τις συνθήκες διαβίωσης να είναι αρκετά δύσκολες. Μετά την ανάδειξη της Ανθής, ως πιο δημοφιλής παίκτριας της εβδομάδας, ο προβληματισμός και οι σκέψεις, απασχόλησαν την κόκκινη ομάδα. Συζητώντας για τις νέες εξελίξεις, φάνηκε να έχει πρόβλημα στη συμβίωση με τη Σοφία να ξεσπά κατά της Ασημίνας. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από τη συμπεριφορά της ξανθιάς παίκτριας, η οποία φαίνεται να έχει αλλάξει μετά των ανασχηματισμό των ομάδων.

Στο πλευρό της Σοφίας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος μίλησε με αρκετά έντονους χαρακτηρισμούς στην Ασημίνα. «Δεν έχω ξαναγνωρίζει πιο διπρόσωπο άνθρωπο», ανέφερε αρχικά, ενώ αργότερα δε δίστασε να την αποκαλέσει “φίδι”. Παρ’ όλα αυτά, η Ασημίνα Ιγγλέζου φάνηκε να κρατά την ψυχραιμία της.

Exit mobile version