Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 25/1: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 25/1: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

MasterChef 5 spoiler 25/1: Σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, οι auditions συνεχίζονται.

Οι πρώτοι παίκτες του Masterchef μαγείρεψαν για τους κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και όσοι άξιζαν λευκές ποδιές, δηλαδή το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση, τις πήραν. Σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, οι auditions συνεχίζονται. Το Masterchef 5 έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 23/1 και όπως ήταν αναμενόμενο, καθήλωσε το κοινό του. Φέτος, τίποτα δεν είναι το ίδιο στον διαγωνισμό μαγειρικής και το επιπέδο έχει ανέβει κατακόρυφα. «Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ο Σωτήρης στο τελευταίο επεισόδιο έταξε πολλές αλλαγές.

”Αρχικά, δεν έχουμε ομάδες. Δεύτερη πολύ βασική αλλαγή είναι ότι εμείς από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, θα είμαστε εδώ παρόντες, να παρακολουθούμε την προσπάθειά σας, να σας αποκωδικοποιήσουμε μαγειρικά και να γνωριστούμε. Τρίτη αλλαγή, για πρώτη φορά φέτος στο MasterChef, με μία μαγειρική δοκιμασία, με ένα πιάτο, υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε το εισιτήριο για να μπείτε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef” ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι τρεις κριτές στην αρχή του πρώτου επεισοδίου του Masterchef.

MasterChef 5 spoiler 25/1: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

MasterChef 5: Η Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έγινε viral

Το ΜasterChef 5 επέστρεψε και πάλι πολύ δυναμικά. Το ριάλιτι μαγειρικής έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πρεμιέρα του το Σάββατο (23/1) και αναμένεται να συνεχίσει έτσι. Βέβαια ούτε φέτος λείπουν οι παίκτες που δεν εντυπωσιάζουν με την μαγειρική της αλλά κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε μερικούς από αυτούς.

Μεταξύ των πρώτων διαγωνιζόμενων ήταν κι η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπορεί να μην έπεισε με τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά το κέφι της ήταν διάχυτο σε όλο το πλατό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε με τον τρόπο που έριχνε αλάτι λέγοντας αν το κάνει για να τους ξεματιάσει ενώ όταν παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές (σουρβά), δεν μπορούσε να κρύψει την πολύ χαρούμενη διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, και πλέον θα μείνει μόνο με το όνειρό της να κουρέψει τους τρεις κριτές. Μάλιστα, έκανε και ιδιαίτερα σχόλια για τα κουρέματά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις