Επίθεση Αργυρούπολη – ανήλικοι: Σοκάρουν οι “άγουρες” συμμορίες

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Αργυρούπολη – ανήλικοι: Σοκάρουν οι “άγουρες” συμμορίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επίθεση Αργυρούπολη - ανήλικοι: Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών, ταυτοποιήθηκαν και κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

25.01.2021 | 15:33

Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών αλβανικής καταγωγής και ενός Έλληνα, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο ανήλικους στην Αργυρούπολη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 16 και 17 ετών και τον 16χρονο Έλληνα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία. Επιπλέον, ο 16χρονος αλλοδαπός κατηγορείται και για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση τυγχάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Σημειώνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου στην Αργυρούπολη, ομάδα -30- περίπου ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα, αρχικά σε ανήλικο τον οποίο με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλον ανήλικο, τον οποίο με χρήση σωματικής βίας και ένας εξ αυτών με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Από ενδελεχή έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις προαναφερόμενες επιθέσεις, οι τρεις ανήλικοι και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών η οποία άσκησε σε βάρος των τριών συλληφθέντων ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή, σύσταση συμμορίας, παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της εισαγγελέως ανηλίκων οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι έχουν σχέση με την επίθεση. Οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία.

Δείτε ακόμη
Ετοιμάζεται εφαρμογή για αγορές με χρονόμετρο -Δεν μπαίνει κόφτης στα sms
Συναγερμός για τα μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα – Σκέψεις για πιο αυστηρά μέτρα
Πάτρα: 35χρονη με κορονοϊό, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 38χρονος προπονητής- “Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια”
Exit mobile version