Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανάρτηση-βόμβα από Βράνιες: «Ένας π… δεν με ήθελε στην ΑΕΚ»!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανάρτηση-βόμβα από Βράνιες: «Ένας π… δεν με ήθελε στην ΑΕΚ»!

ΑΕΚ - Βράνιες: Ο Ογκνιέν Βράνιες με ποστάρισμα-βόμβα επιτέθηκε σε άτομο εντός της ΑΕΚ.

Ο Ογκνιέν Βράνιες με ποστάρισμα-βόμβα επιτέθηκε σε άτομο εντός της ΑΕΚ που δεν τον άφησε να επιστρέψει στην ομάδα. Με ανάρτηση-βόμβα ο Ογκνιέν Βράνιες καταφέρθηκε εναντίον ατόμου εντός της ΑΕΚ με αφορμή το γεγονός πως δεν επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Άντερλεχτ, στην οποία και ανήκει ο Βόσνιος, αποφάσισε τελικά να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Σαρλερουά καθώς δεν προχώρησαν εν τέλει οι συζητήσεις με την Ένωση. Σύμφωνα με τον Βράνιες, όμως, υπάρχει ένας υπεύθυνος – προφανώς εντός της ΑΕΚ- για αυτό. Φρόντισε μάλιστα με ποστάρισμα στο Instagram να δείξει τις διαθέσεις του απέναντί του!

Βράνιες instagram

Βράνιες: Δόθηκε δανεικός από την Άντερλεχτ

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν συνεχίζει στην Άντερλεχτ, ούτε μετά την επιστροφή του στην ομάδα από την ΑΕΚ, αφού οι Βέλγοι πήραν την απόφαση να τον δώσουν ξανά δανεικό. Ο ίδιος έχει κάνει γνωστό ότι η Ένωση δεν επιθυμούσε μια νέα συνεργασία μαζί του, παρά το δικό του δέσιμο με την ομάδα κι έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Βέλγιο, αλλά σε νέο σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντερλεχτ έφθασε σε συμφωνία με τη Σαρλερουά για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν και για τη μετεγγραφή του το καλοκαίρι. Η απόκτηση του Βράνιες ανακοινώθηκε μάλιστα και τυπικά με τη νέα του ομάδα να τον καλωσορίζει και επίσημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις