Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΟΚ – μπάσκετ: Ερχονται ανακοινώσεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΟΚ – μπάσκετ: Ερχονται ανακοινώσεις!

ΕΟΚ - μπάσκετ: Σε διαδικασία επανεκκίνησης πιθανότατα από την 1η του μήνα το μπάσκετ και 2-3 εναλλακτικά πλάνα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Γολέμη 

ΕΟΚμπάσκετ: Συμπληρώνονται τρεις μήνες από όταν έκλεισαν τα γυμναστήρια και τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ μπήκαν στον… πάγο. Με την ευκαιρία της κλήρωσης του μπάσκετ, Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, προανήγγειλε εξελίξεις. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κύριο Γολέμη (φωτό δεξιά), έπονται ανακοινώσεις την προσεχή Παρασκευή (29/01), από τα κλιμάκια των συναρμόδιων υπουργείων. Μάλιστα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για επιστροφή στη δράση.

“Πιέζουμε για να επιστρέψουν όλες οι κατηγορίες του μπάσκετ στη φυσιολογική δραστηριότητα. Έχουμε κάνει πολλές επαφές και γραπτώς πιέζουμε να μας δοθεί το ΟΚ από την κυβέρνηση, εφόσον το κρίνουν ωστόσο οι γιατροί και επιστήμονες. Νομίζω ότι είμαστε κοντά, αυτό μου άφησε να καταλάβω ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και μου έδωσε την ελπίδα ότι την Παρασκευή (29/1) θα υπάρξει ανακοίνωση για αυτές τις κατηγορίες”. 

ανακοινωσεις για το μπασκετ

ΕΟΚ – μπάσκετ: “Έχουμε 2-3 εναλλακτικές”

Για να μπορέσουν να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Αναφορικά με αυτό ο κύριος Γολέμης είπε: “Έχουμε ετοιμάσει δύο – τρεις εναλλακτικές λύσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα, ανάλογα με το πότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε. Στόχος είναι οι ημερομηνίες για το τέλος να είναι περίπου στο σημείο που είχε προκαθοριστεί¨.

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης (φωτό αριστερά), δήλωσε για το κύπελλο: “Ζητήσαμε τις απόψεις των ομάδων για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ανδρών. Μόνο ο Προμηθέας έκανε μια πρόταση. Είναι δικαίωμα της ομοσπονδίας να βάζει τις ημερομηνίες όποτε κρίνει εκείνη, αλλά πάντα σε συνεργασία με τους συλλόγους. Δεν υπήρχε κάποια πρόταση να αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής. Γι’ αυτό επιλέξαμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Εύχομαι ο καλύτερος να πάρει το Κύπελλο”.

ερχονται τζαμπολ ξανα

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις