Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – μεταγραφές: Εφτασε ο Μήτρογλου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Εφτασε ο Μήτρογλου

Αρης - μεταγραφές: Ο Έλληνας διεθνής στράικερ είναι από νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, θα περάσει εξετάσεις και θα υπογράψει για 1,5 έτος στους κίτρινους

Αρηςμεταγραφές: Οπως αναμενόταν ο Κώστας Μήτρογλου είναι και τυπικά κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο διεθνής στράικερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα και τον υποδέχτηκαν ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, ο Δημήτρης Νιαρχάκος, αλλά και το στέλεχος της ΠΑΕ Λάκης Ζουμπούλης. Μάλιστα έκανε εντύπωση στους παρευρισκόμενους το πόσο πολλές αποσκευές είχε ο Μήτρογλου. Πάντως πολύς κόσμος δεν υπήρξε, κάτι μάλλον αναμενόμενο, λόγω των περιορισμών κίνησης Αφού σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπήρχε κοσμοσυρροή από οπαδούς.

Ο Μήτρογλου κατά την άφιξή του δεν έκανε δηλώσεις, άλλωστε ήταν εμφανώς καταπονημένος από το ταξίδι. Από σήμερα το απόγευμα ξεκινάει ένα μαραθώνιο ιατρικών εξετάσεων και εργομετρικών. Αφού όλα αποδειχτούν καλα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ θα υπογράψει συμβόλαιό με τον Άρη. 

υπογραδφει στον Αρη ο μητρογλου

Αρης – μεταγραφές: Το συμβόλαιο και οι προπονήσεις

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι διάρκειας 1,5 έτους. Κατόπιν αναμένεται η παρουσίασε και συνέντευξη Τύπου. Αλλωστε θα θελήσει να πει κάποια πράγματα και ο Καρυπίδης για μια τέτοια σπουδαία μεταγραφή. 

Αξιοσημείωτο και το ότι μολονότι στο “Μακεδονία” βρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι της ομάδας, ένας εξ αυτών φόρεσε κασκόλ του Άρη στον Μήτρογλου. Ένας άλλος, μικρός φίλος των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε με τον Ελληνα διεθνή, ο οποίος αύριο αναμένεται να βρεθεί στου Χαριλάου, για να δει τη νέα του ομάδα απέναντι στην ΑΕΛ. Φυσικά όταν περάσουν οι ημέρες καραντίνας και έχει αρνητικά τεστ, θα μπει και στις προπονήσεις.

πολλες βαλιτσες ο μητρογλου

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις