ΤΡΙΤΗ

09

ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω στο Διαφάνι για την Τρούμπα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω στο Διαφάνι για την Τρούμπα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Διαφάνι για τις αδερφές Σταμίρη, καθώς οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” είναι συνεχείς, ειδικά για την μικρή αδερφή, την Δρόσω. Σύμφωνα με το περιοδικό “Μy TV” τις επόμενες μέρες περιμένουν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις τη Δρόσω. Ο Τάκης καταλαβαίνει για τα καλά ότι δεν έχει χώρο στην καρδιά της και απογοητεύεται. Η απογοήτευση γίνεται θυμός και αποφασίζει να παίξει ένα “βρώμικο” χαρτί. Μετά την αποκάλυψη που έκανε στους Σεβαστούς, λέγοντας ότι ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας ο Τάκης ξαναχτυπά!

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις και φροντίζει να μάθει το Διαφάνι τι έκανε η Δρόσω στη Τρούμπα, αυτά τα έξι χρόνια που έλειπε. Όλοι σοκάρονται. Ο Νικηφόρος μένει άναυδος, εξοργίζεται και ενημερώνει την Ασημίνα ότι η συμφωνία τους χαλάει και ότι η Δρόσω δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί. Η Δρόσω μαθαίνει τη νέα καταστροφή που έκανε ο Τάκης και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει, ενώ δέχεται προσβολές από πολλούς συγχωριανούς της.

Ο Κωνσταντής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του, υπερασπίζεται τη Δρόσω. Οι δυο του πλέον δεν μπορούν να κρύψουν τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο και βρίσκονται κρυφά. Ωστόσο ο Νικηφόρος τους πιάνει στα πράσα και μαθαίνει τα πάντα για τους δυο τους.

Άγριες Μέλισσες Δρόσω
Δείτε ακόμη
Λεωνίδας Κακούρης: Οι Άγριες Μέλισσες, ο χαμός του πατέρα του και ο πρώτος του γάμος
Δανάη Μιχαλάκη: Με ποιον έχει σχέση η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες
Αργύρης Πανταζάρας: Οι Άγριες Μέλισσες, οι Κάννες και η προσωπική του ζωή
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Με τη μητέρα του στο εμβολιαστικό κέντρο – “Προς την ελευθερία”