Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Απειλούν ακόμα και… τη ζωή της οικογένειας
LIFESTYLE

Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Απειλούν ακόμα και… τη ζωή της οικογένειας

Survivor - Ανθή Σαλαγκούδη: Κάποιοι ξεχνάνε μάλλον οτι μιλάμε για ένα παιχνίδι...

Συγγενείς της Ανθής Σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι η οικογένεια της παίκτριας του Survivor δέχεται απειλητικά μηνύματα. Φαίνεται πως η κατάσταση με την Ανθή Σαλαγκούδη και την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, όπως και ο φανατισμός κάποιων τηλεθεατών. Κάποιοι ξεχνάνε μάλλον οτι μιλάμε για ένα παιχνίδι, που εν μέσω lockdown πρέπει απλώς να μας κρατάει συντροφιά και να μας κάνει να ξεχνιόμαστε. Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη, προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη ακόμα και για τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι ζήτησαν από δικηγόρο να τσεκάρει την ψηφοφορία, χωρίς να βρεθεί κάτι μεμπτο, ενώ όπως έγινε γνωστό η διαφορά της με τον Γιώργος Κοψιδά ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη που είχε διπλάσιες ψήφους. Μάλιστα, η παραγωγή εξετάζει την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας.

Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Η αντίδραση του πατέρα της

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής, απάντησε στην εφημερίδα «On Time» για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του. «Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της», ρωτήθηκε χαρακτηριστικά. Ο πρώην υφυπουργός που ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του αρκέστηκε να πει: «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Απειλητικά μηνύματα

Σε κάποιους όμως δεν άρεσε και τόσο το αποτέλεσμα αυτό και το πηγαν άλλο… επίπεδο, απειλώντας την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook, ο γαμπρός της, Κώστας Ευθυμίου. «To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…»

Ανθή Σαλαγκούδη: Λίγα λόγια για την παίκτρια που πήγε… κατά λάθος στο Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη επί κυβέρνησεως Καραμανλή, ο οποίος εκλεγόταν επί σειρά ετών στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα περιοδικά. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας! Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα.

Πέρα από κόρη πρώην υπουργού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και στις τελευταίες εκλογές εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα.

Περιπέτεια στην ΕΡΤ

Προσελήφθη στην ΕΡΤ ως προσωπικό ειδικών θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ. Αρχικά ήταν να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή αλλά απέτυχε στα δοκιμαστικά και επρόκειτο να αντικαταστήσει την Μπήλιω Τσουκαλά στο «Έχει γούστο». Δεν τα κατάφερε όμως κι εκεί και τελικά, μετά από πολλά δοκιμαστικά και προσπάθειες του κρατικού καναλιού, θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη.  «Επειδή είµαι κόρη πολιτικού, δεν πρέπει να βρω ποτέ δουλειά ως δηµοσιογράφος;», αναρωτιέται σε δηλώσεις της, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την τοποθέτησή της στην ΕΡΤ.

Ο πατέρας της, πρώην υφυπουργός, Γιώργος Σαλαγκούδης, δεν έπαψε ποτέ να φιλοδοξεί να τη δει στην πρώτη γραµµή της πολιτικής.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η σχέση με τον Καλημέρη

Σταθμός στη ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη ήταν η σχέση της με τον Τζώνυ Καλημέρη. Οι δυο τους δήλωναν πολύ ερωτευμένοι, η παρουσιάστρια είχε μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της αλλά χώρισαν αθόρυβα.  Η παρουσιάστρια μετά το καλοκαίρι του 2016 μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της. Αιτία χωρισμού φέρεται να είναι η διαφορετική φάση ζωής στην οποία βρίσκονται. Εκείνος έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και έχοντας δημιουργήσει οικογένεια και με δύο γάμους στο ενεργητικό του δεν ήταν πρόθυμος να προβεί σε έναν ακόμα γάμο αλλά και να κάνει κι άλλα παιδιά ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao. Άλλωστε και το διαζύγιο του Τζώνυ Καλημέρη με τη σύζυγό του, Μαρία Ιωάννου, κόρη του συλλέκτη, Δάκη Ιωάννου, είχε πέσει ως βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η δεύτερη φορά που η προσωπική ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη απασχόλησε τα Μέσα ήταν όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνουν το δείπνο τους. Ωστόσο και οι δύο έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες τονίζοντας πως πρόκειται για μια φιλική σχέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις