Survivor live 24/1: Η Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε, αλλά όχι στην ομάδα που αναμέναμε

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor live 24/1: Η Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε, αλλά όχι στην ομάδα που αναμέναμε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor live 24/1: Όπως είχε δείξει το αποψινό trailer του Survivor 4, οι δύο ομάδες θα ενισχύονταν με έναν παίκτη η κάθε μια.

24.01.2021 | 22:16

Επιβεβαιώθηκαν τα spoiler που ήθελαν την αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου να μπαίνει στο Survivor 4. Όπως είχε δείξει το αποψινό trailer του Survivor 4, οι δύο ομάδες θα ενισχύονταν με έναν παίκτη η κάθε μια. Για την ακρίβεια, δύο νέες παίκτριες που εντάσσονται στους μπλε και στους κόκκινους αντίστοιχα. Εκείνο που προκαλεί έκπληξη, παρότι δεν υπάρχουν πλέον ομάδες διασήμων και μαχητών, είναι πως η αδερφή της Ολυμπίας, Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε στο Survivor με τα χρώματα της μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδιδε πριν 10 ημέρες η εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον Άγιο Δομίνικο εκτός από τη Βαλέρια Χοψονίδου έχει αναχωρήσει και ο Ηλίας Μπόγδανος. Μάλιστα η κάμερα του Ευτυχείτε βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την μαχήτρια λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον Άγιο Δομίνικο. Η δεύτερη παίκτρια που συστήθηκε απόψε για πρώτη φορά στο Survivor και μπαίνει στην κόκκινη ομάδα είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Survivor live 24/1: Το ξέσπασμα της Σοφίας

Survivor live 24/1: Και τη… σφαγή στους Διάσημους ανάμεσα σε Σοφία – Ασημίνα!

Survivor live 24/1: Ένταση μεταξύ Περικλή και Τριαντάφυλλου

Survivor live 24/1

Exit mobile version