ΑΕΚ μεταγραφές: Τσεκάρει Κουλούρη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ μεταγραφές: Τσεκάρει Κουλούρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε δυσμένεια στον γαλλικό σύλλογο

24.01.2021 | 20:00

Η ΑΕΚ φαίνεται πως κάνει προσπάθεια για να διαπιστώσει αν είναι εφικτή η απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη από την Τουλούζ. Ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε δυσμένεια στον γαλλικό σύλλογο αλλά η ομάδα του δαπάνησε μόλις πριν από ενάμιση χρόνο το μεγάλο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει με αγορά από τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα στη SPORTDAY, ότι δεν είναι απλή η διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτι που αν γνώριζε από σήμερα η ΑΕΚ, θα είχε εντελώς διακόψει την οποιαδήποτε συζήτηση με τον Ολιβέιρα.

Η επικοινωνία άλλωστε έχει «παγώσει», καθώς μετά την καθυστέρηση από την πλευρά του να δώσει μία απάντηση στην πρόταση των 700 χιλιάδων ευρώ που του έχει κατατεθεί, η Ένωση δεν πιέζει καταστάσεις και αφήνει τον χρόνο να δουλεύει υπέρ της, κοιτάζοντας παράλληλα την υπόθεση του Κουλούρη, τον οποίον θέλει να αποκτήσει με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ευθύμης Κουλούρης: Ποιος είναι

Ο Ευθύμης Κουλούρης, γεννημένος το 1996 είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τουλούζ ως επιθετικός. Είναι ανιψιός του παλαιού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Λέανδρου Συμεωνίδη. Λίγο πριν από 17ο έτος της ηλικίας του, σκόραρε το νικητήριο γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο της Super League K17. Ένα χρόνο αργότερα, έσπασε το ρεκόρ γκολ στην ομάδα νέων, που μέχρι τότε το είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο ίδιος στη συνέχεια εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα. Στις 13 Φεβρουαρίου του 2014 ο Κουλούρης έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14 έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Δανεικός στην Ανόρθωση Αμμοχώστου

Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον κυπριακό σύλλογο πρώτης κατηγορίας Ανόρθωση Αμμοχώστου, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Στις 28 Οκτωβρίου 2015, ο 19χρονος σημείωσε έξι γκολ για τον αγώνα κυπέλλου Κύπρου στην νίκη της Ανόρθωσης με 9-0 επί της Ελπίδας Ξυλοφάγου, ενώ επίσης έδωσε και μία ασίστ, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στο προπονητή του.Ονομάστηκε παίκτης του αγώνα. Την 1η Νοεμβρίου του 2015, σκόραρε το γκολ της τελευταίας στιγμής του στο πρωτάθλημα σε μια νίκη με 2-1, εκτός έδρας κόντρα στην Πάφο. Στις 6 Ιανουαρίου του 2016, άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 2-1 ενάντια στην Αναγέννηση Δερύνειας για το 1ο σκέλος του 2ου γύρου του κυπέλλου Κύπρου.

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου αποτέλεσε μία από τις σταθερές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017 το συμβόλαιό του με τον δικέφαλο του βορρά ανανεώθηκε μέχρι το 2021.Την ίδια σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ήταν ο πρώτος του τίτλος. Στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 2-1. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήταν η δεύτερη επιλογή για την επιθετική γραμμή, πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στο τέλος της σεζόν, πήρε και πάλι το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στον τελικό να αντιμετωπίζει ξανά την ΑΕΚ και να την κερδίζει με 2-0. Ο ίδιος δεν αγωνίστηκε.

Δανεικός στον Ατρόμητο

Στις 4 Ιουλίου του 2018 ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Ατρόμητο για έναν χρόνο. Στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 τέρματα στο ενεργητικό του.

Στις 21 Ιουνίου 2019 υπέγραψε στην Γαλλική Τουλούζ. Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 3,2 εκατ. € ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Exit mobile version