Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το ντέρμπι της Τούμπας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το ντέρμπι της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 18η αγωνιστική: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής - Με Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

24.01.2021 | 09:17

Σούπερ Λιγκ18η αγωνιστική: Τρία συν ένα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ για την 18η αγωνιστική. Στις 15.00 στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός και στοχεύει σε νίκη που θα τον φέρει στο +12 λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας. Οι ερυθρόλευκοι με το ενδιαφέρον στο μεταγραφικό τοπίο και τις φήμες για Παπασταθόπουλο να φουντώνουν και από την Ιταλία. Ο Μαρτίνς δεν έχει μόνο τους γνώριμους στην αποστολή, καθώς και τους Ντρέγκερ Σουντανί. Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν μπορεί να ποντάρει στις υπηρεσίες των Γκαλβάο και Γιαννιώτη που δεν είναι στους 23 του Κάναντι.

Στις 17.15 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται με τη βελτιωμένη Λαμία. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε ανοδική τροχιά αγωνιστικά, αλλά και μεταγραφικά ενισχυμένες. Δεν έχουν πάντως το παραμικρό περιθώριο για γκέλα. Ειδικά η ομάδα της Φθιώτιδας που είναι ουραγός με έξι μόλις βαθμούς και αν δεν πάρει νίκες θα μπει στα πλέι άουτ με σοβαρό ντεζαβαντάζ. Στην αποστολή των γηπεδούχων το νέο απόκτημα Τσότσαλιτς και εκτός μάχης οι Καρασαλίδης, Μεντόσα και Ματσόλα. Στη Λαμία υπολογίζεται ο νεοαποκτηθείς Πίτι, αλλά λείπει ο τιμωρημένος Ντέλετιτς και οι μόνιμοι απόντες (Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ κ.λπ.).

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Στους Ζωσιμάδες

Την ίδια ώρα (17.15) στα Γιάννινα ο ΠΑΣ φιλοξενεί το Βόλο σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Σερί αγώνων δίχως νίκη για τους Ηπειρώτες που ψάχνουν σημείο επανεκκίνησης. Ο Βόλος έχει τρία παιχνίδια που αγνοεί τη νίκη. Και μόνο με νίκη θα μείνει σε απόσταση βολής για να διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα. Στην αποστολή και ο Μιλιντσεάνου ηοα τον ΠΑΣ, ενώ για το Βόλο εκτός επιλογών έμειναν οι Νίνης και Μπαριέντος, όμως επιστρέφει ο Κλέιμαν.

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Με την απόκτηση του Καγκάβα να κλέβει το ενδιαφέρον του κοινού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ. Μεγάλο ματς και κρίσιμο για τη μάχη της δεύτερης θέσης. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι Μιχαηλίδης, Μιχάι και ο Τσόλακ που μιλάει με Καϊσερίσπορ. Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί που ξελουράστηκε στο κύπελλο. Για την ΑΕΚ που έχει μόνο ήττες επί ημερών Χιμένεθ, επιστρέφουν τόσο ο ΑΝσαριφάρντ, όσο και ο Τσιγκρίνσκι. Εκτός αποστολής για την Ενωση έμειναν ο ανέτοιμος Κρίστιτσιτς, ο Μαχαίρας και οι Νεντελτσιάρου, Μιτάι που προπονούνται με ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο επίσης τραυματίας Χνιντ. 

Το ματς σφυρίζει ο Σλοβένος Βίντσιτς με βοηθούς τους Κλάντσνικ και Κόβατζιτς και VAR τον Γιουγκ. Ο ρέφερι του αγώνα είχε ακουστεί αρνητικά στο κοινό όταν τον Μάιο που μας πέρασε είχε συλληφθεί σε …κορονοπάρτι με όπλα και ναρκωτικά! Αποδείχτηκε ότι δεν είχε σχέση με το κύκλωμα απλά βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος ώρα.Και δεν του κόστισε την καριέρα του το γεγονός!

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης
Exit mobile version