Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μπάρτσα χωρίς Μέσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μπάρτσα χωρίς Μέσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Για το διπλό εκτός έδρας με την Ελτσε οι μπλαουγκράνα - Την Βαλένθια υποδέχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο

24.01.2021 | 14:00

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ρεάλ και Σεβίλλη κέρδισαν εχθές και ασκούν πίεση. Οχι τόσο στην Ατλέτικο που την έχει μια άνεση, ούσα στο +4 και τα δύο ματς λιγότερα από τους διώκτες της. Οσο στην Μπάρτσα που καίγεται για νίκη ώστε να παραμείνει γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Δοκιμάζεται, δε, από την Έλτσε εκτός έδρας. Μία Έλτσε που έχει κάνει σερί αγώνων δίχως νίκη και διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλό επιθετικό ενεργητικό. Το δεύτερο χειρότερο στην κατηγορία, μόλις δύο γκολ ανώτερη αυτού της ουραγού Ουέσκα. Χωρίς Φιδέλ και Καρίγιο η Ελτσε. Για την Μπάρτσα εκτός ο Μέσι με τιμωρία, πάγια λείπουν Πικέ, Ρομπέρτο, Κουτίνιο, Φατί.

Η Ατλέτικο θα επιδιώξει να αυξήσει εκ νέου τη διαφορά της από τους διώκτες της. Και η Βαλένθια δεν είναι ο ισχυρός αντίπαλος που ήταν. Παραμένει βαρύ brand-name, αλλά ‘έχει σοβαρά οικονομικά, διοικητικά και κατ επέκταση αγωνιστικά προβλήματα. Και ενώ οι ροχιμπλάνκος παίζουν πλήρεις, οι νυχτερίδες δεν έχουν σρτην αποστολή τον τιμωρημένο Βας. 

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα ματς του προγράμματος, η Οσασούνα υποδέχεται τη Γρανάδα. Με εντελώς διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες. Η γηπεδούχος με τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια αναζητούν νίκη βάλσαμο για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας. Η δε Γρανάδα, παραμένει έβδομη και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Θέλτα-Εϊμπάρ, τέλος, αμφότερες προέρχονται από δύο ή και τρεις σερί ήττες και κορυφαίος στόχους εκατέρωθεν είναι η αποφυγή της ήττας.

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης
Exit mobile version