Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία της Μπάγερν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία της Μπάγερν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - Μπουντεσλίγκα: Ηττες σοκ για Λειψία (3-2 από Μάιντζ), Λεβερκούζεν (0-1 από Βόλφσμπουργκ), οι Βαυαροί υποδέχονται τη Σάλκε και πάνε για το +7

24.01.2021 | 08:46

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ήττες σοκ για τη Λεβερκούζεν και την Λειψία! Η πρώτη έχασε 1-0 από την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας και έχασε έδαφος όχι όμως και την επαφή της με τη Λειψία. H οποία επίσης έκανε αναπάντεχη ήττα. Υποτάχθηκε 3-2 στην εκ των ουραγών Μάιντζ (δύο γκολ ο Νιακατέ, ένα ο Μπαρέιρο), αν και είχε προηγηθεί δύο φορές (Ανταμς, Χάλστενμπεργκ)! Ετσι το ..κακό τρίτωσε για τις ομάδες κορυφής, μετά την Παρασκευιάτικη ήττα και της Ντόρτμουντ (4-1 από την Γκλάντμπαχ).

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββατιάτικου προγράμματος η Φράιμπουργκ κέρδισε με ανατροπή της Στουτγάρδη 2-1. Εχανε από τα… αποδυτήρια αλλά το γύρισε με Ντεμίροβιτς και Γέονγκ. Την ίδια ώρα η Αουγκσμπουργκ ανάγκασε σε ήττα με το ίδιο σκορ την Ουνιόν Βερολίνου, χάρις στα δυο γκολ του Νίντερλεχνερ (17’, 47’). Η Αϊντραχτ έκανε την εντυπωσιακότερη εμφάνιση και διπλό 5-1 στην έδρα της Αρμίνια. (δύο γκολ ο Σίλβα, από ένα οι Γιόβιτς, Κόστιτς, Νίλσον αυτ.). Εντυπωσιακή και η Βέρντερ, πέρασε εμφατικά από το Βερολίνο, 4-1 τη Χέρτα (Σέλκε πεν., Τόπρακ, Μπίτενκουρ και Σάρτζεντ).

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία για Μπάγερν

Στη Σάλκε δοκιμάζεται η Μπάγερν και μετά τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί, έχει χρυσή ευκαιρία να αποσπαστεί στο +7. Αρα να αγκαλιάσει ουσιαστικά τον τίτλο από τώρα! Η Σάλκε, άλλωστε, είναι σε κακή κατάσταση, μακράν ουραγός στους 7 βαθμούς και δεν δείχνει πώς θα απειλήσει την ισχυρή βαυαρική μηχανή του Χάνσι Φλικ. Αμφότερες δίχως τα μεγάλα προβλήματα απόψε.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Κολωνία σε ένα εξάποντο σωτηρίας, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία να βυθίσει την αντίπαλό της και να ξεφύγει από την περιδίνηση στην ουρά. 

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης
Exit mobile version