Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία της Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία της Μπάγερν

Γερμανία - Μπουντεσλίγκα: Ηττες σοκ για Λειψία (3-2 από Μάιντζ), Λεβερκούζεν (0-1 από Βόλφσμπουργκ), οι Βαυαροί υποδέχονται τη Σάλκε και πάνε για το +7

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ήττες σοκ για τη Λεβερκούζεν και την Λειψία! Η πρώτη έχασε 1-0 από την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας και έχασε έδαφος όχι όμως και την επαφή της με τη Λειψία. H οποία επίσης έκανε αναπάντεχη ήττα. Υποτάχθηκε 3-2 στην εκ των ουραγών Μάιντζ (δύο γκολ ο Νιακατέ, ένα ο Μπαρέιρο), αν και είχε προηγηθεί δύο φορές (Ανταμς, Χάλστενμπεργκ)! Ετσι το ..κακό τρίτωσε για τις ομάδες κορυφής, μετά την Παρασκευιάτικη ήττα και της Ντόρτμουντ (4-1 από την Γκλάντμπαχ).

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββατιάτικου προγράμματος η Φράιμπουργκ κέρδισε με ανατροπή της Στουτγάρδη 2-1. Εχανε από τα… αποδυτήρια αλλά το γύρισε με Ντεμίροβιτς και Γέονγκ. Την ίδια ώρα η Αουγκσμπουργκ ανάγκασε σε ήττα με το ίδιο σκορ την Ουνιόν Βερολίνου, χάρις στα δυο γκολ του Νίντερλεχνερ (17’, 47’). Η Αϊντραχτ έκανε την εντυπωσιακότερη εμφάνιση και διπλό 5-1 στην έδρα της Αρμίνια. (δύο γκολ ο Σίλβα, από ένα οι Γιόβιτς, Κόστιτς, Νίλσον αυτ.). Εντυπωσιακή και η Βέρντερ, πέρασε εμφατικά από το Βερολίνο, 4-1 τη Χέρτα (Σέλκε πεν., Τόπρακ, Μπίτενκουρ και Σάρτζεντ).

μεγάλη νίκη η Βέρντερ

Γερμανία – Μπουντεσλίγκα: Ευκαιρία για Μπάγερν

Στη Σάλκε δοκιμάζεται η Μπάγερν και μετά τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί, έχει χρυσή ευκαιρία να αποσπαστεί στο +7. Αρα να αγκαλιάσει ουσιαστικά τον τίτλο από τώρα! Η Σάλκε, άλλωστε, είναι σε κακή κατάσταση, μακράν ουραγός στους 7 βαθμούς και δεν δείχνει πώς θα απειλήσει την ισχυρή βαυαρική μηχανή του Χάνσι Φλικ. Αμφότερες δίχως τα μεγάλα προβλήματα απόψε.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την Κολωνία σε ένα εξάποντο σωτηρίας, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία να βυθίσει την αντίπαλό της και να ξεφύγει από την περιδίνηση στην ουρά. 

fasi tou agona schalke hoffenheim

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις