Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – FA cup: Μάτια στο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA cup: Μάτια στο ντέρμπι

Αγγλία - FA cup: Το κλασσικό ντέρμπι Μάντσεστερ-Λίβερπουλ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του προγράμματος - Εύκολες αποστολές στα χαρτιά για τα φαβορί

Αγγλία – FA cup: Πέντε ακόμα παιχνίδια διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο του 4ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας, αλλά ένα κλέβει το ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα αρχίζει στο Λονδίνιο, όπου η Τσέλσι παίζει με ροτέισον κόντρα στη Λούτον, στο μεσημεριάτικο παιχνιδι (14.00). Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η Φούλαμ υποδέχεται την Μπέρνλι, ενώ θεωρητικά ευκολότερο πρόγραμμα έχει και η Λέστερ που δοκιμάζεται από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει στις 10 το βράδυ στο Γκούντισον Παρκ, εκεί όπου η Εβερτον υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

Τα φώτα ασφαλώς θα πέσουν στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας, στην αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ VS Λίβερπουλ! Οι δύο ομάδες μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα. Σε ένα ματς μάλλον ανιαρό αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, αποτέλεσμα που προφανώς και ευνόησε την Γιουνάιτεντ. Το αποψινό παιχνίδι κυπέλλου, βέβαια, είναι μία άλλη ιστορία.

o klopp tis liverpool

Αγγλία – FA cup: Το ντέρμπι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να είναι μόνη πάνω στη βαθμολογία της Πρέμιερσιπ, βέβαια έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από την συμπολίτισσα της, Σίτι. Κινδυνεύει και από την Λέστερ που την ακολουθεί στο – 2. Βρίσκεται απέναντί της μία Λίβερπουλ στην χειρότερη την κατάσταση εδώ και τρία χρόνια. Η Λίβερπουλ έχει πάνω από ένα μήνα να κερδίσει, εμείς τα τελευταία τρία παιχνίδια έχει γνωρίσει δύο ήττες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες σεζόν.

Ο Σόλσκιερ, δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα, πάει με πλήρη αποστολής το ματς και τον Λίντελοφ διαθέσιμο. Στον αντίποδα μεγάλο σκαμπίλι από την Μπερλή, ο clock έχασε και τον αρχηγό Χέντερσον που είναι εξαιρετικά αμφίβολος απόψε. Συνεχίζουν εκτός οι Ζότα, Γκόμες και Φαν Ντάικ.

o solskjear tis united

Δείτε ακόμη: 

Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!
Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα 
Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις