Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «After Dark»: Το Big Brother, το one night stand και τα σχόλια που ακούει
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «After Dark»: Το Big Brother, το one night stand και τα σχόλια που ακούει

Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «After Dark»: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, για την καθημερινότητά της μετά από τη νίκη της αλλά και για την ερωτική της ζωή.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήτα η μεγάλη νικήτρια του φετινού Big Brother. Ο χαρακτήρας της ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου, ο οποίος τελικά την κράτησε μέχρι το τέλος και της έδωσε τη νίκη. Η παρουσία της μέσα στο παιχνίδι είχε δημιουργήσει εντάσεις, κόντρες παρ’ όλα αυτά όμως κατάφερε να στεφθεί νικήτρια. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις για το πώς πέρασε μέσα στο σπίτι του ”Μεγάλου Αδερφού” και για την επιθυμία της μάλιστα να ασχοληθεί με την πολιτική. Χθες βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή ”After Dark”. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, για την καθημερινότητά της μετά από τη νίκη της αλλά και για την ερωτική της ζωή.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: ”Δεν έχω ακούσει κακά λόγια”

Ερωτώμενη από τον Θέμη Γεωργαντά για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά από τη νίκη της στο Big Brother, η Άννα Μαρία δήλωσε πως «όλα είναι υπέροχα» και πως η ζωή της κυλά όμορφα. Όταν ο Θέμης αναφέρθηκε στο αν δέχθηκε ή δέχεται άσχημα σχόλια από τον κόσμο, η νικήτρια του ριάλιτι απάντησε χωρίς δισταγμό πως «όλα τα λόγια που ακούω είναι καλά. Δεν ακούω κακά σχόλια», απόδειξη ενδεχομένως της αποδοχής της από τον κόσμο, ο οποίος ήταν και αυτός που την ανέδειξε νικήτρια.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι «υπήρχε» ανάμεσα σε αυτήν και τον Δημήτρη Πυργίδη

Στο «εξομολογητήριο» της εκπομπής του Θέμη, όπου όπως ορίζουν οι κανόνες της εκπομπής οι καλεσμένοι πρέπει να κάτσουν και να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις, η Άννα Μαρία δέχθηκε και αυτή ερωτήσεις.

Μία από αυτές ήταν αρκετά τολμηρή, αφού ο Θέμης ρώτησε την Άννα Μαρία αν έχει κάνει ποτέ «one night stand», δηλαδή ερωτική επαφή της μια βραδιάς. Η Άννα Μαρία, η οποία από το παιχνίδι είχε δείξει πως στο συγκεκριμένο θέμα προτιμά να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες και ενδεχομένως είναι «παλαιών αρχών», απάντησε στον παρουσιαστή πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την Άννα Μαρία για το αν υπήρξε κάτι «ερωτικό» ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Πυργίδη, αφού όπως της σημείωσε, σε αρκετά περιστατικά φάνηκαν πως είχαν έρθει πολύ κοντά. Η Άννα Μαρία αμέσως απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, απαντώντας πως απλώς συμπάθησε τον Δημήτρη, αφού είχαν περίπου τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκάλυψε την ηλικία της;

Στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά να αποκαλύψει την ηλικία της, η ίδια απάντησε: «Πριν μου κάνεις την ερώτηση πόσο χρόνων είμαι, πρώτα θα πρέπει να με έχεις ρωτήσει κάτι άλλο. Είσαι παντρεμένη; Όχι. Γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία. Δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον πλανήτη που θα σου πει την ηλικία της εφόσον δεν έχει προηγηθεί ο γάμος. Είμαι μια γυναίκα που δεν νιώθει αυτό που γράφει η ταυτότητα».

Αν και όπως είπε δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, η νικήτρια του φετινού Big Brother ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, ούτε θέλω να κάνω one night stand… Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις