Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανεπιστημιούπολη φοιτητές: Διαμαρτυρία για την επέμβαση της αστυνομίας προ εβδομάδων
ΕΛΛΑΔΑ

Πανεπιστημιούπολη φοιτητές: Διαμαρτυρία για την επέμβαση της αστυνομίας προ εβδομάδων

Πανεπιστημιούπολη φοιτητές: Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έφοδο στις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου

Συγκέντρωση για την επέμβαση της αστυνομίας στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου πραγματοποίησαν φοιτητές στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται εκατοντάδες άτομα με πανό. Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μικροεντάσεις σημειώθηκαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ οι φοιτητές φαίνεται πως έχουν πλέον λήξει τη διαμαρτυρία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έφοδο στις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου μετά από καταγγελίες για κατάληψη χώρων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από πληροφορίες για απόκρυψη ναρκωτικών στις εστίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων κ.α.), αντιασφυξιογόνος μάσκα, πέντε ξύλινα καδρόνια, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και μία φοιτητική ταυτότητα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλους χώρους, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, παρουσία δεύτερου εισαγγελικού Λειτουργού, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητες κεταμίνης και mdma, δισκίο αμφεταμίνης, αντιασφυξιογόνος μάσκα και κουκούλα τύπου «full face». Παράλληλα σε άλλο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια κάνναβης.

Συγκέντρωση φοιτητών Συγκέντρωση φοιτητών Συγκέντρωση φοιτητών Συγκέντρωση φοιτητών Συγκέντρωση φοιτητών
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις